POJAČANJE IZ REDOVA GRADSKOG RIVALA: "Gumarima" i elita nije nedostižna!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

16.01.2023

13:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kruševljani upalili motore. Klub nastavlja sa jačanjem igračkog kadra.

POJAČANJE IZ REDOVA GRADSKOG RIVALA: "Gumarima" i elita nije nedostižna!

Foto: FK Trayal

Fudbaleri kruševačkog Trayala danas (ponedeljak, 16, januar) započeli su sa pripremama za nastavak sezone. Jesenji deo sezone okončan je na zadovoljavajućem nivou, a priliku za propušteno, "Gumari" će imati u mesecima pred nama.

 

Opremu žuto-crne boje već je zadužio iskusni Njegoš Janjušević, dvadesetšestogodišnji fudbaler koji iza sebe ima i internacionalno iskustvo nastupa u Slovačkoj, a ovoga puta pojačanje je pronađeno u redovima komšijskog Napretka.

U pitanju je dvadesetdvogodišnji Uroš Rašković, fudbaler koji igra na poziciji zadnjeg veznog igrača. Rašković je prošao kompletnu fudbalsku školu kruševačkog Napretka, a tokom prethodne jeseni zabeležio je dva nastupa u superligaškom karavanu, a jedan meč odigrao je i u okviru nacionalnog kupa.

Rašković u redove Trayala dolazi kao pozajmljeni fudbaler.

Republika

Foto: FK Trayal

"Gumari" krenuli ka eliti

 

Pored njega, dres "Gumara" zadužio je i Uroš Vesić. U pitanju je dvadesetčetvorogodišnji fudbaler koji igra na poziciji desnog krila, a koji iza sebe ima i internacionalno iskustvo u redovima slovačkog ŠKF Seređa i koji je prethodnih šest meseci proveo u bijeljinskom Radniku.

Vesić je već nosio dres Trayala, a nastupao je i za Zlatibor, novosadski Proleter, Radnik iz Surdulice i ubsko Jedinstvo.

Foto: FK Trayal

Uroš Vesić

 

Da podsetimo, Trayal će u prolećnoj premijeri na svom stadionu u Kruševcu, 25. februara dočekati ekipu RFK Novi Sad 1921. Prvi meč dve ekipe pripao je Novosađanima rezultatom 2:1.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading