ZA BOLJE SUTRA: Trojica novajlija stigla na Slanu Baru - potpisi koji garantuju uspešnije proleće! (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

13.12.2022

16:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rezultati ostvareni prethodne jeseni nisu bili onakvi kakve su u klubu očekivali.

ZA BOLJE SUTRA: Trojica novajlija stigla na Slanu Baru - potpisi koji garantuju uspešnije proleće! (FOTO GALERIJA)

Foto: FK Slanobarac Budisava

Fudbalski klub Slanobarac sa Slane Bare prethodne jeseni u okviru Druge novosadske lige ostvarili su samo dva trijumfa u 14 odigranih mečeva, pa je trenutni plasman na tabeli sasvim očekivan.

 

Tokom prethodnih šest meseci ekipa sa Slane Bare uspela je da savlada Slogu iz Loka u okviru 4. kola rezultatom 4:1, a tri nedelje kasnije ubedljiv trijumf rezultatom 5:0 ostvarili su i u duelu sa ekipom Obilića iz Vilova.

Međutim, ono što posebno upada u oči jeste činjenica da je ekipa čak pet puta u samo 14 odigranih mečeva primila dvocifren broj golova. Ekipe novosadskog Proletera 1951 i Suseka uspele su 13 puta da zatresu mrežu Slanobaraca tokom 90 minuta igre. Vinogradar iz Ledinca i Hajduk iz Čuruga su to uradili 11 puta, dok je deset golova postigla ekipa Sofeksa iz Futoga. Samim tim ne čudi podatak da je ekipa sa Slane Bare prvi deo šampionata okončala sa katastrofalnim gol koeficijentom 20:99.

Kako bi pokušali narednog proleća da ostvare bolje rezultate u odnosu na viđeno tokom prvog dela šampionata, rukovodstvo kluba angažovalo je trojicu pojačanja od kojih se mnogo očekuje. 

Dres Slanobarca zadužili su Krasniči koji stiže iz novosadskog Borca, Plavci koji na Slanu Baru stiže iz Železničara iz Novog Sada, kao i Darko Amanović koji je pristigao iz novosadskog Proletera 1951.

 

Ekipa Slanobarca u prolećne borbe ulazi duelom protiv novosadskog Borca, a prvi susret dve ekipe koji je odigran na igralištu na Slanoj Bari okončan je pobedom gostiju rezultatom 1:6.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading