O NJIMA SE GOVORI U SUPERLATIVU: Perjanice su Grafičara, a sanjaju o dresu Crvene zvezde!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

01.12.2022

14:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pred fudbalerima Grafičara je drugi susret na austrijskoj turneji nakon koje će svi članovi drugoplasirane ekipe prvoligaškog karavana krenuti na zasluženi zimski odmor.

O NJIMA SE GOVORI U SUPERLATIVU: Perjanice su Grafičara, a sanjaju o dresu Crvene zvezde!

Foto: RFK Grafičar

Pred fudbalerima Grafičara je proleće koje će, svi se u klubu nadaju, doneti istorijski rezultat. I pored bodovnog zaostatka za liderom ekipom novobeogradskog IMT-a, svi u redovima "Ljubičastih" nadaju se da će od naredne jeseni biti deo srpske fudbalske elite.

 

Prethodnu polusezonu klub je okončao sa 11 trijumfa i po četiri remija i poraza, a dvojica najistaknutijih u redovima "Grafosa" bili su Jovan Mituljikić najbolji strelac ekipe i Nikola Knežević igrač sa najviše asistencija kada su prvenstveni i kup mečevi u pitanju.

Foto: FK Grafičar

Jovan Mituljikić

 

Svoje utiske o učinjenom u prvoj polusezoni izneo je Jovan Mituljikić:

- Polusezona za mene i nije baš počela obećavajuće, jer sam bio povređen i trebalo mi je određeno vreme da steknem sigurnost u igri i da to na terenu bude baš onako kako ja želim i znam. Mislim da sam formu stigao tek u poslednje tri, četiri utakmice i žao mi je što to tako nije bilo od početka. Imam iskustva kada je reč o prvom timu, zajedno sa mojim bratom Nikolom bio sam deo zimskih priprema u januaru ove godine i zahvalan sam na prilici koja mi je pružena. Velika je čest biti među prvotimcima, raditi sa takvim igračima i družiti se s njima. Drago mi je što se o meni i Nikoli priča i što nas zvezdaši već znaju. Jedva čekamo da zaigramo za prvi tim i da opravdamo očekivanja najboljih navijača na svetu.

Foto: Instagram.com/crvenazvezdafk_os

Nikola Knežević

 

Zadovoljstvo učinjenim u prethodnim mesecima ističe i Nikola Knežević:

- Zadovoljan sam polusezonom, ali uvek težim ka tome da napredujem. Imponuju mi komentari da sam se tokom jeseni izdvojio kao jedan od najboljih fudbalera PLS-a, ali ne opterećujem se time, već se trudim da na terenu iz meča u meč budem što bolji. Ista je situacija i kada je reč o mom fudbalskom napretku, mislim da ključ svega leži u radu. Na svakom treningu dajem maksimum, a onda je na utakmicama sve mnogo lakše. Kao i svakom Zvezdinom detetu, san mi je i želja da zaigram za prvi tim, da istrčim na Marakanu, ali polako, ne žurim nigde.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading