NAŠ STADION OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Iskusni strateg nema dilemu - planovi kluba su sasvim jasni! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

21.11.2022

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Grad na obalama Tamiša proživljava najlepše fudbalske snove, ali se niko u Pančevu ne zadovoljava učinjenim.

NAŠ STADION OSTAJE NEOSVOJIVA TVRĐAVA: Iskusni strateg nema dilemu - planovi kluba su sasvim jasni! (VIDEO)

Foto: Starsport

Trener Radničkog Tomislav Sivić

U poslednjem susretu jesenjeg dela sezone Prve lige Srbije, ekipa Železničara iz Pančeva savladala je ubsko Jedinstvo rezultatom 2:1 čime su se na tabeli izjednačili sa beogradskim Grafičarem na drugoj poziciji prvoligaškog karavana.

 

Planovi Pančevaca na proleće su veoma veliki, a o tome je govorio i trener Tomislav Sivić nakon susreta sa Ubljanima:

- Bila je ovo jedna izuzetno teška utakmica. Znali smo da će to tako i biti, ali moram istaći da je Jedinstvo najbolja ekipa koja je ove jeseni gostovala u Pančevu. Jedna fudbalski pismena ekipa koja zaista dobro igra koja od zadnje linije zna šta hoće i time naša pobeda dobija na težini. Pobedili smo dobru ekipu i stadion u Pančevu je ostao neosvojiva tvrđava i tako će biti do kraja - istakao je trener pančevačkog Železničara i nastavio:

- Još ranije sam rekao da ko god želi da nas pobedi, neka to uradi do zime, jer će to kasnije biti znatno teže. Na proleće ćemo se još više konsolidovati, ozbiljno pripremiti i pojačati. Naši ciljevi su ozbiljni.

 

 

Na kraju je trener Železničara izneo i planove koji ekipu očekuju do odlaska na zasluženi odmor:

- Mi ćemo raditi do 10. decembra pošto je pauza predugačka, a prolećno okupljanje je zakazano za 10. januar. Igrači će imati mesec dana da se odmore što je sasvim dovoljno. Do odlaska na pauzu odigraćemo još nekoliko utakmica kako bi priliku dali i igračima koji su maje igrali. Moramo imati kompletnu sliku pre nego što donesemo bilo kakve odluke - zaključio je trener Tomislav Sivić.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading