TRI BODA ZA MIRAN ZIMSKI SAN: Prva Iskra i Jadar seriju loših rezultata žele da prekinu u nedelju!

Autor:

Sport

15.11.2022

17:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 13. kolu Međuopštinske lige Jadar Prva Iskra dočekuje ekipu Jadra. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

TRI BODA ZA MIRAN ZIMSKI SAN: Prva Iskra i Jadar seriju loših rezultata žele da prekinu u nedelju!

Foto: FK Jadar 1961

Posle mečeva predstojećeg vikenda spušta se zavesa na jesenji deo Međuopštinske lige Jadar. Prva Iskra u Runjane dočekuje ekipu Jadra.

Republika
 

Domaćin nedeljnog susreta sa učinkom 3-4-5 zauzima desetu poziciju na tabeli sa 13 bodova. Na domaćem terenu u Runjanima igrači ne znaju za poraz. Pet mečeva od starta sezone odigrali su pred svojom publikom i zabeležili su tri nerešena rezultata i dve pobede. 

Sastav trenera Zorana Kovačevića trenutno je u maloj krizi rezultata, dva vezana gostovanja i dva meča bez osvojenog boda. Ekipa je u prvom delu polusezone igrala jako loše, kasnije je vezala tri meča bez poraza, ali je sada opet posustala.

Tim iz Runjana u 12 mečeva ove sezone tresao je mrežu protivnika 20 puta, ali je loptu u svojoj mreži video pet puta više.

U nedelju na megdan Prvoj Iskri stiže ekipa Jadra. Tim iz Gornjeg Dobrića igra po principu toplo-hladno. Serija dobrih, pa niz loših rezultata. U poslednjih pet mečeva ostvarili su tri pobede i dva poraza. Upravo na megdan u Runjanu stižu posle dva meča bez bodova.

Na gostovanjima ekipa ima osvojenih pet bodova u isto toliko mečeva. Igrači Zorana Jovanovića postigli su 27 gola, a sa centra su zbog primljenog gola kretali dva puta manje.

Iz gostujućeg tabora pred nedeljni susret poručuju:

- Možda pravo vreme da se trgnemo i iskupimo za nesrećni poraz kod kuće od sjajne ekipe Sloge iz Straže. Ciljevi su bili mnogo viši, ali i konkurencija nikad nije bila jača! Idemo u Runjane, mnogo teško gostovanje godinama unazad, ne idemo pognute glave, tako da očekujemo dobru i tvrdu utakmicu. Pravo vreme da se ekipa trgne iz preranog zimskog sna i uzme bodove u gostima. 

U međusobnim duela prošle godine Jadar je na svom terenu uzeo sva tri boda rezultatom 2:1. Kada je Prva Iskra dočekala nedeljnog protivnika rezultat je bio 1:1.

Prva Iskra (Runjani) - Jadar 1961 (Gornji Dobrić)

Nedelja, 20. novembar od 13 časova

Stadion u Runjanu

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading