BITAN MEČ ZA OBE EKIPE: Tri boda imperativ za skok u gornji deo tabele!

Autor:

Sport

09.11.2022

21:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 14. kolu Zone Istok ekipa Slatine dočekuje tim Lužnice. Utakmica se igra u nedelju od 13 časova.

BITAN MEČ ZA OBE EKIPE: Tri boda imperativ za skok u gornji deo tabele!

Foto: OFK Slatina

Zonaški rang takmičenja polako ulazi u kraj za jesenji deo sezone. U Zoni Istok na programu su ostala još dva kola. Jedan od duela pretposlednjeg fudbalskog vikenda igra se između ekipe Slatine i Lužnice.

Republika
 

Tim Slatine nikako da pronađe formu koja ga je krasila prošle sezone. Trenutno se nalaze na desetoj poziciji sa 16 bodova. Sastav trenera Milana Milosavljevića igra promenjivo u takmičarskoj 2022/2023 godini. 

Na gostovanjima ekipa je od mogućih 15 osvojila samo tri boda, i to je jedan od razloga lošeg stanja na tabeli. Pred svojim navijačima situacije je dosta drugačija, na sedam odigranih mečeva upisano je 13 bodova.

U nedelju sa druge strane centra nalaziće se ekipa Lužnice. Tim iz Babušnice sa samo jednim bodom više u odnosu na slatinu nalazi se na devetom mestu na tabeli. Od kada je igrače preuze trener Saša Mitić igra se popravila. U poslednjih pet mečeva osvojili su 10 bodova.

Na gostovanjima sastav Lužnice je na sedam mečeva upisao isto toliko bodova.

Sportski direktor Slatine pred nedeljni meč izjavio je:

- U prošlom kolu smo po mom mišljenju nezasluženo poraženi u Boljevcu, na tom meču dobili smo tri crvena i čak šest žuta kartona, tako da smo drastično oslabljeni u nedelju protiv solidne Lužnice iz Babušnice. I pored toga očekujemo pobedu kojom bi se učvrstili u sredini tabele, a zatim ćemo pokušati da se sa poslednjeg gostovanja u Kladovu protiv Brodoremonta takođe vratimo neporaženi.

Slatina (Bor) - Lužnica (Babušnica)

Nedelja, 13. novembar od 13 časova

Teren Slatine

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading