GUČEVO STIŽE U VELIKU REKU: Domaćin posle pehara u kupu želi i sam vrh tabele u ligi!

Autor:

Sport

09.11.2022

20:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Međuopštinske lige Jadar u Veliku Reku gostuje ekipa Gučeva. Susret je zakazan za nedelju od 13 časova.

GUČEVO STIŽE U VELIKU REKU: Domaćin posle pehara u kupu želi i sam vrh tabele u ligi!

Foto: FK Velika Reka

U duelima ove dve ekipe prošle godine viđen je dobar, napadački fudbal sa dosta šansi. Čak sedam golova u dva susreta viđeno je prošle sezone na mečevima ova dva tima.

Republika
 

Velika Reka posle osvajanja pehara u finalu kupa OFS Ljubovija vraća se obavezama u ligi. Osvojen kup protiv ekipe koja igra viši rang takmičenja je svakako veliki vetar u leđa za igrače.

U ligi ekipa igra dobro kao i prošle sezone, trenutno se nalaze na četvrtoj poziciji na tabeli sa četiri boda zaostatka za liderom. Pred svojim navijača tim i dalje ne zna za poraz, šest odigranih mečeva i skor 3-3-0 je još jedan pokazatelj da će Gučevo biti pred teškim ispitom u nedelju. 

Igrači Vladana Todorovića igraju dobar napadački fudbal, uvek na gol više što ih je krasilo i prošle sezone kada su završili na drugoj poziciji na tabeli. Trenutno su na nizu od tri vezane pobede i u nedeljni meč ulaze kao favoriti.

Gučevo nikako da ostvari dobre rezultate u kontinuitetu. Ekipa od starta sezone ima četiri pobede i sedam poraza. Osvojenih 12 bodova je za sada dovoljno za deveto mesto na tabeli. Prošle nedelje na svom terenu savladili su Jadar rezultatom 4:3 i verovatno će i na gostovanju Velikoj Reci pokušati da ponove dobru igru.

Na gostujućem terenu sastav iz Trbušnice u ovoj sezoni i dalje nije uspeo da osvoji bodove. 

Domaćin nedeljnog meča u najavi susreta rekao je:

- Na poslednjoj utakmici sa ovim protivnikom igran je pravi muški fudbal, na granici prekršaja. Mi smo se tada borili za prvo mesto i ulazak u viši rang, ali su i oni imali svojih motiva, bili su tada prva ekipa iznad zone ispadanja. Pobedili smo tada, ali smo zbog kartona u sledećem meču bili oslabljeni. Sastav Gučeva je jako iskusna ekipa i znaju kako se igra fudbal. Mi naravno idemo na pobedu u nedelju, da se iskoristi eventualno neki kiks od vodećih ekipa i da se uhvati priključak za sam vrh tabele.

Velika Reka - Gučevo

Nedelja, 13. novembar od 13 časova

Teren u Velikoj Reci

BONUS VIDEO: 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading