ORLOVI U RESAVICI DOMAĆINI: Rembas na svom terenu gostuje ekipi iz Jasenova!

Autor:

Sport

28.10.2022

13:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Zone Zapad na programu je duel između ekipe Orlova iz Jasenova i Rembrasa iz Resavice. Meč se igra na terenu u Resavici na kome će Orloviti biti domaćini zbog suspenzije "Orlovog Gnezda". Susret se igra u nedelju od 13:30.

ORLOVI U RESAVICI DOMAĆINI: Rembas na svom terenu gostuje ekipi iz Jasenova!

Foto: FK Orlovi Jasenovo

FK Orlovi Jasenovo

Orlovi od starta sezone igraju po principu toplo-hladno. Učinak 5-1-5 dovoljan je za sredinu tabele. Osma pozicija posle 11 odigranih mečeva ne zadovoljava apetite kluba iz Jasenova, nadaju se navijači da će se ta pozicija popraviti do kraja prvog dela sezone.

Republika
 

 

U poslednjih pet mečeva igrači Srbislava Janoševića imaju učinak od dve pobede i tri poraza. Od starta sezone na domaćem terenu u šest odigranih mečeva uspeli su da osvoje tri puta ceo plen, jednom da podele bodove i dva puta su ostali praznih šaka. 

O nedeljnom gostu na sopstvenom terenu do prošlog kola nije bilo moguće pronaći zamerke. Deset mečeva i isto toliko pobeda je bio veoma uspešan niz koji je prekinut posle poraza od ekipe Jedinstva na svom terenu. Poraz u 10. kolu je vratio u igru za prvo mesto ekipu Morave, kao i tim Jedinstva. 

Rembas je posle niza pobeda zabeležio prvi neuspeh i sada im je protiv Orlova pobeda imperativ. Prednost u odnosu na drugoplasirani tim je sada dva boda, trećeplasiranoj ekipi beže tri boda. 

Orlovima za predstojeći nedeljni meč nije jedini problem odsustvo domaćeg terena. Postava na terenu biće promenjena što zbog povreda, što zbog kartona. Pokušaće sastav iz Jasenova da se što bolje prikaže u duelu sa prošlogodišnjim srpskoligašem i da prekine niz od dva poraza. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading