DERBI SREDINE TABELE: Majdevo gostuje ekipi Blagotina u Poljni!

Autor:

Sport

27.10.2022

10:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U 12. kolu Zone zapad Blagotin dočekuje ekipu Majdevo Kupci. Ovaj meč se može svrstati pod derbi sredine tabele. Start utakmice zakazan je za subotu od 13:30.

DERBI SREDINE TABELE: Majdevo gostuje ekipi Blagotina u Poljni!

Foto: FK Majdevo Kupci

FK Majdevo Kupci

Domaćin ovog duela nalazi se na deobi osmog mesta, dok je ekipa Majdeva na šestoj poziciji sa pet bodova više. 

Republika

Foto:  

 

Blagotin od starta sezone igra promenjivo. U poslednjih pet mečeva imaju učinak od dve pobede, isto toliko poraza i jedan nerešen meč. Prošle nedelje poraženi su ubedljivo na gostovanju ekipi Morave u Ćupriji rezultatom 5:0. 

Na domaćem terenu u šest mečeva u novoj sezoni imaju 14 osvojenih bodova. Niko sa terena u Poljni u šest mečeva nije odneo ceo plen. 

Njihov predstojeći rival ekipa Majdevo Kupci je u seriji od četiri meča bez poraza. Tri pobede i jedna podela bodova su odlična forma pred duel u Poljni. Sastav Majdeva je van svog terena od starta sezone igrao pet puta. Učinak koji su uspeli da zabeleže u gostima je 4-1-1. Na duel sa ekipom Blagotina stižu posle dve vezane pobede. 

Prošle sezone u međusobnim duelima bodovi obe ekipe su uspele da jednom pobede. Blagotin je na svom terenu slavio sa 2:1. Majdevo je kao domaćin takođe uzelo sva tri boda, rezultat je bio 2:0. 

Ako uzmemo u obzir statistiku u ostalim kolonama pored bodova ekipa Majdeva je golgeterski bolje raspoložena od Blagotina. Domaćin subotnjeg meča daje, ali i postiže mali broj golova. 

 

 

Blagotin (Poljna) - Majdevo Kupci 

Meč je zakazan za subotu od 13:30

Teren u Poljni

BONUS VIDEO: 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading