U ORLOVO GNEZDO DOLAZI MORAVA: Hoće li domaći teren biti od presudnog značaja za ishod meča!?

Autor:

Sport

15.10.2022

12:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Deseto kolo Zone zapad rezervisano je za duel u Jasenovu gde će Orlovi dočekati ekipu Morave. Meč je zakazan za nedelju sa početkom od 14:30.

U ORLOVO GNEZDO DOLAZI MORAVA: Hoće li domaći teren biti od presudnog značaja za ishod meča!?

Foto: Privatna arhiva

FK Orlovi Jasenovo

Orlovi su od starta sezone na domaćem terenu upisali samo jedan poraz, uz jedan nerešen ishod i tri pobede. Ekipa Morave na gostovanjima je na istoj statistici. Sastav iz Jasenova je treći najbolji napad lige sa 26 golova, samo lider i nedeljni rival imaju više postignutih golova od početka sezone.

 

U Orlovo gnezdo u nedelju stiže Morava iz Ćuprije. Druga pozicija sa skorom 7-1-1 svakako je rezultat za poštovanje. Nedeljni gost vezao je pet mečeva bez poraza od čega su četiri pobede. Prošle sezone duel igran u Jasenovu završen je rezultatom 0:0. U prolećnom delu Morava je slavila sa visokih 5:0 na svom terenu. Predstojeći meč će sigurno biti jedan od težih za Orlove u svom gnezdu, ali će se i Morava dobro preznojiti ukoliko želi da ode kući sa pozitivnim rezulatom.

Sastav trenera Srbislava Janoševića najavljuje da će se ekipa Orlova nadigravati, ali da se isto tako mora paziti i svoj gol jer je Morava postala tim koji ne prašta greške.

Orlovi (Jasenovo) - Morava (Ćuprija)

Nedelja, 16. oktobar od 14:30

Stadion Orlovo gnezdo

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading