BODOVI OSTAJU KOD KUĆE: Vujić i Pavlov vršački majstori!

Autor:

Sport

15.10.2022

07:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na otvaranju 14. kola Mozzartbet Prve lige Srbije odigran je susret u Vršcu. Istoimena ekipa je dočekala Radnički sa Novog Beograda. Domaćin je slavio rezultatom 2:1.

BODOVI OSTAJU KOD KUĆE: Vujić i Pavlov vršački majstori!

Foto: Branislav Josimov

Vrščani su zasluženo proslavili šesti trijumf u sezoni, posle velike borbe sa čvrstim Radničkim, pa su na taj način prekinuli niz od tri utakmice bez trijumfa. Meč je počeo idealno za izabranike trenera Miloša Joksića, u prvom napadu ka golu domaćih Radnički je došao do rezultatske prednosti. Veličković je sjajnim udarcem uzdrmao prečku a lopta se od leđa golmana Markovića odbila u mrežu Vrščana, 0:1.

 

U osmom minutu gosti su mogli da dupliraju prednost. Brz kontranapad ponovo je završio Veličković, ovog puta njegov udarac je paradom zaustavio Marković. Od tog trenutka terenom je potpuno zagospodario OFK Vršac. U 22. minutu posle odlične akcije Greka veliku priliku imao je Vujić, njegova bomba završila je malo iznad prečke. Samo sedam minuta kasnije je stiglo izjednačenje. U silovitom prodoru bio je vezista OFK Vršca, Ilić, s leđa ga je srušio defanzivac Radničkog Melentijević, pa za sudiju Cvetković dileme nije bilo, penal za domaći tim. Siguran izvođač bio je Aleksa Vujić, 1:1.

U finišu prvog poluvremena sportska sreća bila je na strani Radničkog. Dve prilike domaćih ostale su neiskorišćene, najpre je u 43. minutu Vujić silovitim volej udarcem zapretio Lazareviću, lopta je zamalo otišla pored gola. U poslednjim trenucima prvog dela Ilić je dobro šutirao iskosa sa leve strane, za malo je bio neprecizan.

Na početku drugog poluvremena Vrščani su pokazali rešenost da nastave sa ofanzivom. Mladi Grek je u 49. minutu uputio idealan pas Vujiću, snažan šut Lazarević je vrhunski odbranio. U 52. minutu Vujić je odlično izveo korner, Pavlov precizno šutirao glavom a loptu je sa gol linije izbacio Melentijević. U 85. minutu pala je odluka po pitanju pobednika. Bek Vrščana Stojković prodšao je po levoj strani, pokušaj Ilića nije bio precizan, ali je akciju pratio Pavlov i iz mrtvog ugla uspeo da pogodi mrežu Radničkog, 2:1 za OFK Vršac.

U narednom kolu, OFK Vršac će gostovati Železničaru, dok će Radnički na svom terenu ugostiti Inđiju.

OFK Vršac - Radnički (Novi Beograd) 2:1 (1:1)

OFK Vršac: Marković, Stojković, Petrić, Grek(od 73' Milivojević), Ilić (od 90' B. Blagojević), Pavlov, V. Blagojević (od 64' Lazevski), Babović (od 46' Kilibarda), Vujić, Pajević, Mršulja.

Radnički: Lazarević, Nedeljković (od 64' Sićović), Gulan, Stanković (od 85' Ćurčić), Smiljanić, (od 90' Simić), Ahmetović (od 64' Mijalković) , Veličković, Obradović (od 46' Stoisavljević), Đokić, Kojić, Melentijević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading