LIDER STIŽE U MAJUR: Hoće li Hajduk Stanko uspeti da slavi na teškom gostovanju?!

Autor:

Sport

13.10.2022

19:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovog vikenda na programu je 10. kolo Mačvanske okružne lige. Ekipa Hajduka putuje u Majur gde će snage odmeriti sa istoimenom ekipom. Susret je zakazan za 15 časova.

LIDER STIŽE U MAJUR: Hoće li Hajduk Stanko uspeti da slavi na teškom gostovanju?!

Foto: Republika

Domaćin nedeljog susreta sa učinkom 4-1-4 nalazi se na devetoj poziciji na tabeli. Trinaest bodova u devet kola sigurno ne zadovoljavaju apetite ekipe koja je prošle sezone bila u gornjem delu tabele. Od starta sezone igrači Majura su na svom terenu u pet mečeva osvojili devet bodova. U goste im u nedelju dolazi lider na tabeli ekipa Hajduk Stanko.

Sastav iz Crne Bare od starta sezone bez poraza, učinak 6-3-0 i 21 bod dovoljni su za sada za prvo mesto. Zanimljiva činjenica je da su upravo sva tri nerešena rezultata na gostujućim terena. Prošle sezone u oba susreta slavila je ekipa Hajduk Stanko. Mladi fudbaler iz Crne Bare, Darko Vasiljević ne krije pobedničke ambicije, a mi u celosti prenosimo njegove reči:

Nakon pobede kod kuće nad ekipom Antimona, još jedna u nizu prepreka je ekipa Majura. Ekipa koja je satkana od izuzetno dobrih i kvalitetnih fudbalera i koja u svakom trenutku može svima parirati na terenu. Očekuje nas teška utakmica ali mi smo pokazali da imamo potreban kvalitet i da verujemo u sebe, te da zajedno možemo doći do povoljnog rezultata i odneti sva tri boda u Crnu Baru. Uostalom ono što želimo i čemu težimo iz meča u meč, je da budemo na čelu Mačvanske okružne lige.

Majur - Hajduk Stanko

Nedelja, 16. oktobar od 15 časova

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading