DERBI KOLA IGRA SE U ŠATRINCIMA: Kod domaćina dileme nema - za ostvarenje ciljeva lider mora pasti na Šaja Areni!

Autor:

Sport

15.10.2022

11:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednje kolo prvog kruga takmičenja Opšinske lige Inđija-Stara Pazova na programu je ovog vikenda.

DERBI KOLA IGRA SE U ŠATRINCIMA: Kod domaćina dileme nema - za ostvarenje ciljeva lider mora pasti na Šaja Areni!

Foto: FK "27. Oktobar" Šatrinci

U okviru 7. kola u Šatrincima sastaće se ekipe "27. Oktobra" i Dunava iz Novog Slankamena u meču koji u mnoome može odrediti dalji tok šampionata.

 

Očekuje se da će ovo biti duel kakav godinama nije viđen na popularnoj "Šaja Areni". Utakmica za sve prave fudbalske sladokusce u kojoj se sastaju mlada i poletna ekipa iz Šatrinaca, koja ima veliki potencijal da napravi nešto veliko u budućnosti, i iskusna, prekaljena ekipa Dunava koja je uglavnom sastavljena od iskusnih fudbalera.

Sve navedeno jasno pokazuje da će ljubitelji fudbala tokom predstojećih 90 minuta imati prilike da uživaju u bespoštednoj borbi u kojoj će snage odmeriti mladost i iskustvo.

Ekipa Dunava iz Novog Slankamena aktuelni je lider ovog takmičenja, dok sa druge strane domaćin ima velike ambicije u aktuelnoj sezoni, a oni se odnose na plasman u viši rang Međuopštinsku ligu Srem-Istok.

Domaćin, ekipa "27. Oktobra" poziva sve ljubitelje fudbala iz Šatrinaca da u nedelju 16. oktobra prolongiraju sve svoje obaveza i svojim prisustvom na "Šaja Areni" pomognu mladoj ekipi u ostvarenju što boljeg rezultata u predstojećem derbiju.

- Opštinska liga Inđija-Stara Pazova, 7. kolo:

"27. Oktobar" (Šatrinci) - Dunav (Novi Slankamen)

Sloga (Maradik) - Borac (Jarkovci)

Planinac (Rivica) - Sloga (Krnješevci)

slobodna je ekipa Vojvodine iz Neredina.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading