Poker Sloge u Bajinoj Bašti protiv Mihajlovca (FOTO GALERIJA)

Autor:

Sport

12.09.2022

06:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Domaćin je slavio golovima Aleksandra Đokovića u 26. i 54. minut,u oba puta iz penala, Nemanja Stevanović u 71. i Vladan Nikolić u 82. minutu u petom kolu Srpske lige Zapad.

Poker Sloge u Bajinoj Bašti protiv Mihajlovca (FOTO GALERIJA)

Foto: Goran Pavlović

Slavlje fudbalera Sloge iz Bajine Bašte

Fudbaleri Sloge iz Bajine Bašte pobedili su OFK Mihajlovac sa ubedljivih 4:0 u petom kolu Srpske lige Zapad.

Domaćin je slavio golovima Aleksandra Đokovića u 26. i 54. minutu, oba puta iz penala, Nemanja Stevanović u 71. i Vladan Nikolić u 82. minutu.

Republika

Foto: Promo

 

Iako su postignuta 4 gola, utakmica bez mnogo izglednih prilika za gol. Gosti su svoju šansu tražili iz prekida i dubinskim loptama, a domaćin je put do gola tražio iz tranzicije i brzim loptama.

U 26. minutu u kaznenom prostoru gostiju oboren je Đukić, a sa kreča je precizan bio Đoković kojeg je Bajčić u 54. minutu faulirao u svom šesnaestercu posle kojeg je dobio drugi žuti karton posle kojeg je morao ranije u svlačionicu.

Republika

Foto: Goran Pavlović

Detalj sa utakmice Sloge i Mihajlovca u Bajinoj Bašti

Ponovo je Đoković bio precizan sa bele tačke za 2:0. Gosti sa igračem manje nisu mogli mnogo, a do kraja utakmice domaćin je postigao još dva gola.

Prvo Stevanović, udarcem iskosa sa leve strane sa nekih 25 metara u 71.minutu i konačno Nikolić iz polukontre sa ivice kaznenog prostora u 82. minutu.

Stefan Piksi Radisavljević, šef stručnog štaba Sloge iz Bajine Bašte izneo je utiske posle ubedljive pobede:

- Na prvom mestu hteo bih da čestitam ekipi što je našla snage da odigra korektno ovu utakmicu i da nam donese 3 boda. Čestitao bih ekipi Mihajlovca na korektnoj igri. Prvo poluvreme, nije bilo konkretnih šansi ni sa jedne, ni sa druge strane. Iako možda rezultat pokazuje veliku razliku u kvalitetu nismo baš bili toliko dominantni u odnosu na Mihajlovac. U prvom poluvremenu imali smo problem sa nekim dubinskim pasovima na njihove špiceve koje nismo uspeli na najbolji način da zatvorimo pa sam morao da malo zatvorim vezni red u drugom poluvremenu gde smo posle mi došli u tom ofanzivnom delu gore do izražaja. Postigli smo četiri gola, ali nisam najzadovoljniji odnosom, generalno ekipe na nekom visokom rezultatu, na 2:0, na 3:0. Ne sviđa mi se što dolazi do zadovoljenja u igri. Umesto da tu gradimo karakter i da nadoknadimo sve neke stvari iz prethodnih utakmica gde nismo mogli da nađemo snagu da se ofanzivno otvorimo kako treba, tako da, to bi  samo jedan mali minus naveo ekipi ali, normalno, pobedi se u zube ne gleda. Zadovoljan sam sa tri boda , koja su nam mnogo bitna, pripremaćemo se i dalje za utakmice kao i do sad. Svlačionica pobedjuje, karakter i na kraju fudbalsko znanje.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading