MAČVANSKI DERBI PRIPAO HAJDUK STANKU: Ognjenović hajdučki spartanac!

Autor:

Sport

12.09.2022

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

U okviru petog kola Mačvanske okružne lige, domaćin slavio sa minimalnih 1:0 protiv Podrinja iz Lozničkog Polja.

MAČVANSKI DERBI PRIPAO HAJDUK STANKU: Ognjenović hajdučki spartanac!

Foto: FK Hajduk Stanko

Fudbaleri Hajduk Stanka su u derbiju petog kola Mačvanske okružne lige savladali ekipu Podrinja iz Lozničkog Polja minimalnim rezultatom - 1:0

Otvorili su domaćini odlično meč, Ognjenović je progirao Bojana Jurišića koji je šutirao, golman Podrinja Antonić je odbio loptu na koju je natrčao Samardžić i postigao pogodak.

Republika

Foto: Promo

 

Potom je najbolji pojedinac meča topovskim udarcem sa 30 metara šutirao tik preko prečke. Ređale su se prilike, pred golom gostiju, Petrić je šutirao nakon kornera, pa zatim i Zarić, ali su izblokirani u poslednjem momentu.

Gosti su prvu sansu stvorili krajem prvog dela igre kada je Kovačević šutirao glavom, ali je Slavko Pejović bravurozno intervenisao.

 

 

U drugom delu igre gosti su se otvorili krenuli na sve ili nista, šansu da duplira prednost propustio je raspoloženi Samardžić kada je šutirao pravo u golmana. Potom je Teodorović sjajno prošao po strani zavrnuo opasnu loptu u peterac ali je gostujući igrač pravovremeno intervenisao.

Gosti su imali priliku nakon kornera kada se u rikošetu lopta izodbijala, šutirali su gosti, ali je Ognjenović sa gol linije uspešno intervenisao i pored toga izrastao u junaka utakmice. 

Republika

Foto: republika.rs

 

Potom kontra domaćih, Samardžić i Miražić izlaze na golmana Antonića koji je u oba navrata odlicno intervenisao.

Najbolji pojedinac utakmice Filip Ognjenović izneo je svoje utiske.

- Prava derbi utakmica sa mnogo duela od samog starta, iako je bilo izuzetno teško vreme za igru, ispoštovali smo sve zahteve trenera i dogovor iz svlačionice i zabeležili vrlo važna tri boda. Ono je bitno, a što bih naglasio je to da  je ceo tim ostavio srce na terenu i da smo svi doprineli da se radujemo na kraju susreta. Samo jako, Hajduk Stanko.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading