NAKON ŽUČNE RASPRAVE, POZVALA DA JE ODVEZU DO UKRAJINE: Pijana Britanka naručila taksi do ratne zone!

Autor:

Razonoda

17.03.2022

22:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leoni Fildes iz Mančestera je, posle rasprave sa prijateljima u provodu i nekoliko žestokih pića, naručila taksi. Ali, umesto svoje adrese, krajnja destinacija je bila - Ukrajina!

NAKON ŽUČNE RASPRAVE, POZVALA DA JE ODVEZU DO UKRAJINE: Pijana Britanka naručila taksi do ratne zone!

Foto: pixabay.com

Leoni (34), majka dvoje dece, priznala je da je popila nekoliko "ružičastih pića" i nekoliko kratkih pića. Svesna da ja pripita odlučila je da naruči uz pomoć aplikacije Uber prevoz, ali ne do svog doma. Ona nije unela adresu na kojoj živi, već kao poslednju destinaciju izabrala je Ukrajinu.

Taksi služba je prihvatila ovu vožnju i procenila da će ovaj put koštati 4.500 evra, ali da Leoni nija imala dovoljno sredstava na računu.

Sutradan ju je nazvala banka, jer je taksista čak 9 puta pokušao da joj skine novac sa računa, piše "Dejli mejl".

Naime, taksista je prihvatio vožnju do Ukrajine i pokušao da naplati imaginarnu vožnju od Velike Britanije do Ukrajine. Leoni kaže da je srećna što nije imala "dovoljno" novca na kartici jer bi u protivnom bilo skinuto još.

- Sutradan se nisam ničega sećela, samo pojedinih događaja. Gospode Bože, imam 34 godine i treba da se ponašam tako - rekla je Leoni.

Ujutru je banka odreagovala, jer su posumnjali da neko pokušava da iskoristi njenu karticu.

- Ne znam kako je taksi aplikacija dozvolila da naručim vozilo do ratne zone - rekla je Leoni.

Iz organizacije Uber koju je angažovala Leoni za prevoz izjavili su da će istražiti slučaj i šta se tačno dogodilo u subotu uveče.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Toni

17.03.2022 23:53

Kakva glupost... kao prvo ako je Uber nije taksista. Uber vozac nema mogućnost da naplati nikakav iznos. Sve se naplacuje preko Uber centrale. Kad zavrsis voznju pare ti legnu na racun koji naplacujes jednom nedeljno. Jedinu mogućnost da naplati je taxi, kesom ili karticom. Nema veze sa Uberom. Vozim Uber već tri godine....pozdrav