Košmarni snovi su poruke naše podsvesti da nešto nije u redu

Autor:

Razonoda

02.02.2020

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Košmarni snovi su veoma snažni i nakon buđenja ostavljaju jak utisak. To se dešava zato što podsvest poručuje da nešto nije u redu.

Foto: pixabay.com
Košmarni snovi poručuju da nešto nije kako treba na javi

Ukoliko sanjate neki od sledećih košmarnih snova, evo kakvu poruku možete da izvučete iz toga i na koju oblast života da obratite pažnju.

Neko vas proganja

Neko vas juri, a vi na svaki način pokušavate da se spasete... Ovaj san najčešće predstavlja neku životnu situaciju od koje pokušavate da pobegnete. Suočavanje sa problemom može doneti bol, tugu, pa neki ljudi isto odlažu.

Ako sanjate da proganjate druge, to znači da imate osećaj da zaostajete privatno ili profesionalno za njima.

Umiranje

Stručnjaci tvrde da ovi snovi nemaju veze sa našim zdravstvenim stanjem već mogu da upozoravaju da se nekoj epizodi u našem životu približava kraj. To može biti kraj veze, prijateljstva, posla...

Ispadanje zuba

Jedan od najgorih košmara. Oni simbolišu naš osećaj nemoći - kada nemamo kontrolu nad situacijom i čini nam se da nema izlaza.

Škola, testovi i zaboravljeno gradivo

Sanjate ispite, testove, kontrolne zadatke koje ste davno položili? To je zato što je stres i strah iz školskih (studentskih) dana snažno urezan u naše sećanje. To što padamo ispit u snu ili da ponavljamo razred može da asocira na probleme koji nas trenutno muče na poslu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading