"SADA PLEŠEŠ SA ANĐELIMA"! Danas je rođendan Ani Volš, prijatelj uputio POTRESNE REČI! (VIDEO)

Autor:

Hronika

12.04.2024

11:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Beograđanka koja je nestala prošle godine danas bi napunila 41 godinu!

"SADA PLEŠEŠ SA ANĐELIMA"! Danas je rođendan Ani Volš, prijatelj uputio POTRESNE REČI! (VIDEO)

Foto: Instagram/Pritscreen

Ana Volš

Ana Volš, Srpkinja koja je nestala 1. januara prošle godine u Kohasetu, za čije je ubistvo optužen njen suprug Brajan Volš, danas bi napunila 41 godinu.

Uoči rođendana, koji izaziva tugu njenoj porodici i prijateljima s obzirom na to da više nije sa njima, njen prijatelj se prisetio kada su poslednji put proslavili Anin dan.

Ana je rođena 13. aprila 1983. godine u Beogradu i sutra bi trebalo da oduva 41 svećicu. Nažalost, njen život se ugasio nakon što ju je, kako tvrde tužioci, suprug Brajan ubio 1. januara 2023. godine u kući u Kohasetu, a onda raskomadao i otarasio se njenog tela.

Abdula Almutairi, koji se i prošle godine potresnim rečima oprostio od prijateljice Ane, danas je podelio snimak na kome su nasmejani plesali.

- Srećan rođendan, Ana. Nedostaješ mi. Nedostaješ mi toliko da boli, ali onda se setim da plešeš sa anđelima. Prerano si otišla, ali moram da budem srećan što sam te imao toliko koliko sam te imao. Volim te, moja porodica te voli, i vidimo se kad dođe vreme - napisao je Abdula.

 

 

U martu je u Višem sudu Norfolka optuženi Brajan Volš (48) trebalo da se pojavi putem video linka u vezi sa optužbama za ubistvo svoje supruge, Beograđanke Ane Volš, tokom novogodišnje noći 2023. Međutim, tužilac je na samom početku suđenja zatražio pomeranje ročišta kako bi uradili dodatne DNK analize. Sledeće ročište zakazano je za 1. maj.

Do sada su pronađena sekira sa biološkim materjalom, kao i rukavice i sredstva za čišćenje, kao i tepih u koji je, pretpostavlja se zamotao telo ubijene žene. Njeno telo još nije nađeno.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading