POLICIJA PRETRAŽUJE JOŠ JEDNO SELO U POTRAZI ZA TELOM MALE DANKE! Da li je na pomolu NOVI TRAG?

Autor:

Hronika

12.04.2024

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prema rečima nadležnih iz MUP potraga za detetom neće stati dok je ne nađu.

POLICIJA PRETRAŽUJE JOŠ JEDNO SELO U POTRAZI ZA TELOM MALE DANKE! Da li je na pomolu NOVI TRAG?

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Telo Danke Ilić (2) još uvek nije pronađeno. Devojčica je ubijena 26. marta, a zločin je otkriven 4. aprila ove godine kada su uhapšeni Srđan Janković i Dejan Dragijević, radnici JKP "Vodovod" iz Bora.

Oba osumnjičena su priznala ubistvo u policiji, ali samo je Dejan izneo odbranu u tužilaštvu i objasnio kako se sve dogodilo. Ipak, odbio je da otkrije gde je telo.

Od tog dana, policija neprekidno pretražuje sela kod Bora.

Reporteri Republike i danas su u Zlotu i okolini, a kako javljaju, rano jutros policija je stigla u Sumrakovac, prvo selo do Zlota, odakle potiče osumnjičeni Dejan Dragijević.

Prema rečima nadležnih iz MUP potraga za detetom neće stati dok je ne nađu.

Podsećamo, intenzivno se proveravaju i svi šahtovi i rezervoari, kako aktivni tako i neaktivni, kao i prirodni i veštački sistemi za navodnjavanje. Razlog za ovu proveru je činjenica da su osumnjičeni za ubistvo Dejan Dragijević i Srđan Janković ranije radili u JKP "Vodovod" i dobro poznaju ove sisteme zbog prirode svog posla, piše Blic.

U prvima danima potrage za Dankom Ilić, Banjsko polje je bilo ključno mesto. Veliki broj policajaca, ali i vatrogasaca spasilaca, tragao je neprekidno do kasno u noć za devojčicom. Pretraživali su šumu i svaki pedalj Banjskog polja - od žbunja, šupa, nedovršenih objekata, pa sve do septičkih jama, bunara i šahta.

BONUS VIDEO

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading