JELENA KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA GEORGINI RODRIGEZ: Kada je videla OVO, nije mogla da se suzdrži - javno sve rekla (FOTO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica je oduševljena Ronaldovom partnerkom.

JELENA KARLEUŠA SE JAVNO OBRATILA GEORGINI RODRIGEZ: Kada je videla OVO, nije mogla da se suzdrži - javno sve rekla (FOTO)

Foto: instagram.com/georginagio

Georgina Rodrigez

Kristijano Ronaldo i njegova partnerka Georgina Rodrigez žive u Saudijskoj Arabiji, gde fudbaler brani boje Al Nasra. Georgina je godinama njegova partnerka i zajedno gaje decu. Georgina i Ronaldo su u vezi od 2016. godine i od tada su dobili dve ćerke, Belu Esmeraldu i Alanu Martinu. Pored toga, Ronaldo ima blizance, Evu i Matea, i svog starijeg sina, Kristijana Juniora, čime je njihova porodica predivna mešavina ljubavi i sloge. Osim što joj mnogi zavide na bogatstvu, zavide joj i na fantastičnoj figuri koju održava već godinama.

Ovoga puta je u centar pažnje došla zbog svojih novih fotografija koje je objavila na mrežama. Ona je na odmoru u Abu Dabiu. Objava je sakupila gotovo 4,5 miliona lajkova i ostavila njene pratioce u čudu. Uz opis "Dva dana za nas dvoje," slike su prikazale par kako uživa u kvalitetnom vremenu provedenom zajedno na odmoru.


Objava je bila preplavljena komentarima fanova koji su oduševljeni njenom figurom.

- Prelepa!

- Telo!

- Energija boginje!

- Prelepa si!

- Prezgodna Georgina! - bili su samo neki od komentara uz emotikone bombe i vatre.

Putem ove fotografije se oglasila i srpska pevačica Jelena Karleuša. Emotikonom u vidu vatre je jasno stavila do znanja šta misli o Georgini i njenim fotografijama koje je objavila. Očigledno, na ovaj način JK je poručila Georgini da izgleda fantastično.

Pogledajte njene fotografije u galeriji ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading