Georgina je pre Ronalda volela OVOG poznatog muškarca: Mnogi tvrde da je on njena najveća LJUBAV, a tek da vidite kakav je FRAJER

Autor: M.O.

Lifestyle

07.06.2023

14:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kristijano Ronaldo ipak nije njena prva i najveća ljubav.

Georgina je pre Ronalda volela OVOG poznatog muškarca: Mnogi tvrde da je on njena najveća LJUBAV, a tek da vidite kakav je FRAJER

Foto: Instagram/PrintScreen/georginagio

Georgina Rodrigez

Georgina Rodrigez, pored toga što je najpoznatija žena u svetu fudbala zbog Kristijana Ronalda, sada dominira i kada je moda u pitanju. 

Mnogi modni brendovi se baš opredeljuju za nju jer kako kažu, ume da iznese svaki proizvod i plasira ga na pravi način. 

 

 

Ipak, pored svega toga, ono što javnost jako intrigira je njen privatni život. 

Svima je dobro poznato da je Georgina pre Ronalda živela daleko skromnije, o njenom ljubavnom životu se mnogo manje zna. Ipak, strani mediji su otkrili koga je ova lepotica ljubila pre fudbalera. 

Reč je o  28-godišnjem fotografu koji sam sebe naziva "divlji Javi". 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Javi (@salvajetravel)

 

On je bio njena srednjoškolska ljubav, a najveću pažnju je privukao kada je učetvovao u jednom od najpoznatijih rijalitija u Španiji. 

Veza im se završila 2011. i nikada nisu javno govorili zašto su raskinuli, ali se nagađalo da je razlog bila želja da se Georgina odseli i počne da se bavi manekenstvom. 

Samo pet godina nakon toga, započela je njena veza sa Ronaldom sa prvim sastankom u Diznilendu. 

Njihove fotografije su preplavile ceo svet sekundi, a mnogi su tada komentarisali da Georgina nije ni približno lepoti Irine Šejk, koja se pre nje zabavljala sa Ronaldom. 

Georgina i Ronaldo i dalje nisu zvanično venčani, a par ukupno ima šestoro dece, od kojih su Bela Esmeralda i Alana njihove zajedničke ćerke.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading