ĐOKOVIĆ ILI ALKARAS? Španac otkrio: Ovo je KLJUČ USPEHA!

Autor:

Sport

07.06.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Huan Karlos Ferero govorio je o finalu pre finala.

ĐOKOVIĆ ILI ALKARAS? Španac otkrio: Ovo je KLJUČ USPEHA!

Foto: Profimedia.rs

Novak Đoković i Karlos Alkaras

Novak Đoković nalazi se u Parizu gde će pokušati da osvoji Rolan Garos i stigne do 23. grend slem trofeja u karijeri, te na taj način prestigne Španca Rafaela Nadala na večnoj listi.

Đoković će u polufinalu igrati protiv Karlosa Alkarasa, a šta ga sve čeka na meču koji je na programu u petak možete pročitati OVDE.

O samom susretu srpskog i španskog tenisera govorio je i Karlitosov trener, Huan Karlos Ferero.

Potrudio bih da se upoznam sve vezano za njegove tehničke, taktičke i lične stvari. Videli smo mnogo mečeva između Novaka, Rodžera i Rafe. Što se tiče tehničkih stvari nemoguće je kopirati te stvari, Karlos ima svoje jedinstvene veštine. Veoma je prirodan po pitanju igre na šljaci - počeo je priču Huan Karlos Ferero.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković i Karlos Alkaras

 

Interesovalo je novinare postoji li neka posebna taktička priprema za duel protiv Novaka.

Ne mogu da vam kažem sve - rekao je Ferero, nasmejao se, pa je otkrio šta smatra da je ključ uspeha:

- Znamo Novaka dobro, pripremamo se za taktičke situacija koje ćemo imati u toku meča. Šta treba raditi ako ne igra dobro kao prethodnih dana, kakav treba da bude stav i drugi detalji. Sve je u detaljima.

Alkaras je trenutno prvi teniser planete, ali njegov trener na to ne gleda kao na prednost.

- Ne mislim da je to prednost, mislim da su obojica najbolji na svetu. Novak ima više iskustva da igra ovaj meč, osvojio je 22 grend slem titule, a Karlos želi da igra taj meč od početka turnira. Spreman je za ovakve mečeve i momente, pokušaćemo da napravimo istoriju korak po korak. Znamo da će Novak dati najbolje od sebe, da će se boriti do poslednjeg poena, pripremiće meč podjednako dobro kao što mi možemo. Biće to tesan meč, Karlos veruje u sebe i da može da pobedi Novaka, obojica igraju na neverovatnom nivou - poručio je Ferero.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading