NEVEROVATNA KRAĐA U OBRENOVCU: Lopovi ukrali mašinu vrednu 20.000 evra!

Autor:

Hronika

07.04.2024

12:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pripadnici policije u Obrenovcu, još uvek tragaju za počiniocima koji su uspeli da ukradu mašinu vrednu više od 20.000 evra.

NEVEROVATNA KRAĐA U OBRENOVCU: Lopovi ukrali mašinu vrednu 20.000 evra!

Foto: RINA

Pripadnici policije u Obrenovcu, još uvek tragaju za počiniocima koji su uspeli da ukradu mašinu vrednu preko 20.000 evra Nesvakidašnja krađa dogodila se u Obrenovcu kada su za sada nepoznati počinioci uspeli da ukradu tešku građevisnku mašinu, koja je bila parkirana u blizini pumpe u Obrenovcu, a koja je u vlasništvu Branka Markovića sa Uba.

- Kombinirka je bila u blizini pumpe u Obrenovcu, kod elektrane. Medjutim, lopovi su je ukrali krajem marta, kada sam saznao da je mašina nestala odmah sam to prijavio - kazao je Branko za agenciju RINA.

 

Pripadnici policije u Obrenovcu, još uvek tragaju za počiniocima koji su uspeli da ukradu mašinu vrednu preko 20.000 evra.

- Dao sam izjavu u policiji o kradji, medjutim još uvek čekam da izadju na teren i sagledaju sve okolnosti pod kojim je došlo do kradje. Kako se sve izdešavalo, još uvek nije poznato iako je od krađe prošlo više od deset dana, dodao je Marković.

Podsetimo, dana 4. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo je optužni predlog protiv D.L. rođenog 1978. godine zbog postojanja opravdane sumnje da je izvršio krivično delo Prevara iz odredbe člana 208 stav 1 Krivičnog zakonika, a koje je izvršio na taj način što je dana 03.9. 2022.godine u Zemunu, u nameri da sebi pribavi protiv imovinsku korist, lažnim prikazivanjem činjenica doveo u zabludu oštećena lica i time ih naveo da na štetu svoje imovine nešto učine, tako što je od oštećene pozajmio putničko motorno vozilo marke Opel Astra.

Nakon što je pozajmio vozilo "pao" je dogovor da će joj vozilo vratiti istog dana, te je nakon što je preuzeo automobil oštećenu obavestio da se vozilo pokvarilo i da ga je odvezao kod majstora, a za tim je bez njene saglasnosti, oglasio napred navedeno vozilo i isto prodao oštećenom koji se javio na oglas kao kupac, tvrdeći pri tom da vozilo prodaje u saglasnost vlasnice, pa mu je oštećeni predao gotov novac u iznosu od 1.900 EUR, čime je stekao protivpravnu imovinsku korist u iznosu od 220.300 RSD.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading