UKRALI SPORTSKU TORBU SA SKORO MILION I PO DINARA: Glumeći "Glovo" dostavljače pretukli mladića i uzeli mu novac

Autor:

Hronika

29.03.2024

11:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

D.N. je novac kamionom prevezao u park gde je torbu sa novcem predao M.P., a on mu je kao nagradu dao iznos od 18.000,00 dinara za izvršeni transport novca.

UKRALI SPORTSKU TORBU SA SKORO MILION I PO DINARA: Glumeći "Glovo" dostavljače pretukli mladića i uzeli mu novac

Foto: shutterstock

Policija

Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je u saradnji sa PU za grad Beograd uhapsilo osumnjičene – saizvršioce A.N. (rođen 1991. godine) i M.P. (rođen 1991. godine) zbog krivičnog dela Razbojništvo iz člana 206. Krivičnog zakonika i osumnjičenog D.N. (rođen 2000. godine) koji je pomogao osumnjičenima u izvršenju krivičnog dela na štetu O.B. Dana 25.03.2024. godine u Beogradu, u Zemun, osumnjičeni A.N. je upotrebnom sile prema oštećenom od njega oduzeo sportsku torbu u kojoj se nalazio novac u iznosu od 1.380.000,00 dinara, u nameri da takvim prisvajanjem pribavi sebi, M.P. i D.N. protivpravnu imovinsku korist, pa je A.N. po instrukcijama M.P. i po prethodnom dogovoru, obučen u uniformu „Glovo“ dostavljača sačekao oštećenog na lokaciji za koju je M.P. znao da će oštećeni proći.

Kada je A.N. ugledao oštećenog, pritrčao mu je i udario ga pesnicom u predelu lica, iz ruke mu istrgao torbu sa novcem, nakon čega je osumnjičeni D.N. dovezao kamionet na početku Batajničkog druma, u koji je A.N. ubacio torbu sa logom „Glovo“ u koju je ubacio oduzeti novac i bicikl kojim se dovezao.

D.N. je novac kamionom prevezao u park gde je torbu sa novcem predao M.P., a on mu je kao nagradu dao iznos od 18.000,00 dinara za izvršeni transport novca. Osumnjičeni A.N. i M.P. su se branili ćutanjem, dok je D.N. u potpunosti priznao izvršenje krivičnog dela. Imajući u vidu da je potrebno obezbediti nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da su A.N. i M.P. ranije osuđivani, Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu je podnelo Trećem osnovnom sudu u Beogradu predlog da prema A.N. i M.P. odredi pritvor, koji je rešenjem i određen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading