ŠOKANTNO! Policija na mestu gde je nestala Danka Ilić zatekla VLAŠKE VRADŽBINE: Razbacani svežnjevi hleba, zamotane krpice, hranu... JEZIVO SAZNANJE

Autor:

Hronika

05.04.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani tvrde da takve stvari ne treba da čude pošto je njihov kraj poznat po vlaškoj magiji.

ŠOKANTNO! Policija na mestu gde je nestala Danka Ilić zatekla VLAŠKE VRADŽBINE: Razbacani svežnjevi hleba, zamotane krpice, hranu... JEZIVO SAZNANJE

Foto: ST/Vladimir Lukić, facebook, shutterstock

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić, juče je tokom obraćanja na vanrednoj sednici Vlade Srbije saopštio da je Danka Ilić, devojčica za kojom se tragalo deset dana ubijena. Predsednik Srbije je tom prilikom izjavio da su ubice priznale zločin, ali da se za njenim telom i dalje traga, što je slučaj i danas.  

Republika

Foto: Društvene mreže

Ubice Danke Ilić

 

Nakon objavljivanja tragičnih vesti, oglasio se i ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić koji je dao sve neophodne informacije o svirepom činu koji je slomio Srbiju. 

Ekipa Republike, od prvog dana nestanka Danke Ilić boravi u Boru, gde smo iz minuta u minut izveštavali o svim dešavanjima, kako u samom Boru, tako i Banjskom polju odakle je porodica tragično nastradale devojčice. 

Međutim, kako smo saznali, drugog dana, od nestanka malene Danke, policija se po povratku na teren gde je ona nestala, iznenadila prizorom koji je zatekla. Na mestu gde ju je majka poslednji put videla zatečeni su svežnjevi hleba, kobasice, zamotane krpice i slične stvari. 

Kako su nam meštani rekli, takve stvari ne treba da nas začude, jer je ceo kraj poznat po vlaškoj magiji. 

- To sto je nađeno tamo nema veze sa zločinom, nego ti koji se bave vlaškom magijom oni posećuju takva mesta, gde je bio zločin, gde je neko nestao, gde se desila neka nesreća, to su za zanimljiva mesta za njihovo vračanje - rekli su meštani Banjskog polja. 

Republika

Foto: Shuterstock

 

Od dana kada je nestala Danka Ilić, jake snage policije radile su danonoćno na ovom slučaju u nadi da će se devojčica pronaći živa i zdrava. Koliko je ogromna bila istraga nestanka Danke pokazuju podaci koje je saopštio MUP. Pretraženo je 333 kuća i stanova, pregledano 360 vozila, bazna stanica za Banjsko polje registrovala je 24.455 telefona.

U toku akcije pregledane kuće, stanovi i vozila

- Ljudi iz naše tehnike, poligrafisti, 10 dana, maltene spavali su po dva sata da bi mogli da ispunjavaju sve ono što se od njih traži, a da dođemo do validnih informacija koje su nam bile potrebne. Radi se o 46.000 logova, takozvanih telefonskih brojeva - rekao je ministar unutrašnjih poslova Bratislav Gašić na jučerašnjoj konferenciji.

U toku akcije pregledano je i 10 kamera u naselju.

Identifikovano je 30 vozila sa vozačima, a poligrafski je testirano 15 lica.

Na dan 26.03.2024. u Boru je bilo 41.751 telefon, od toga na baznoj stanici na izlazu iz Bora koja pokriva Banjsko polje bilo je 24.455 telefona.

Unakrsnom analizom logova u kritično vreme za dan 26.03. dobijeno je 916 logova, dok je 02.04 prikupljeno 658 brojeva telefona stanovnika naselja radi lakše analize logova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading