"NAJSTROŽE KAZNE ZA UBICE" MEŠTANI BRESTOVCA NEMI OD BOLA: Možda bi Danka bila živa da su je...

Autor:

Hronika

05.04.2024

09:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nadala sam se da je živa, da je dobro, pa makar i ukradena, kaže meštanka Brestovca, rodnog mesta Ivane Ilić, Dankine majke.

"NAJSTROŽE KAZNE ZA UBICE" MEŠTANI BRESTOVCA NEMI OD BOLA: Možda bi Danka bila živa da su je...

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

Srbija je zanemela posle vesti da je Danka Ilić udarena kolima, a njeno telo bačeno na deponiju. Telo devojčice, podsetimo, još nije pronađeno.

Nadala sam se da je živa, da je dobro, pa makar i ukradena, kaže meštanka Brestovca, rodnog mesta Ivane Ilić, Dankine majke.

Ona nije mogla da se suzdrži i sakrije strah i šok u glasu kada je govorila o slučaju Danke Ilić.

- Ovo je strašno, kakvi su to ljudi koji mogu da ubiju dete kao da je neka životinja i samo je bace. Mi smo malo mesto, svi se znamo. Viđala sam malenu, znam porodicu. Ovakav kraj nismo ni sanjali - priča komšinica.

O muškarcima koji su priznali da su krivi za smrt male Danke Ilić kaže da ju je njihov postupak zabezeknuo.

Republika

Foto: ST/Vladimir Lukić, Facebook

 

 

- Što joj nisu pomogli, odvezli u bolnicu, možda bi bila živa. Ubice bi najstrašnije trebalo kazniti - rekla je meštanka Brestovca, mesta odakle je majka ubijene Danke.

Primetno je da u celom mestu vlada tuga, meštanima se na licima jasno ocrtava tuga i neverica.

Podsetimo, ubijena Danka Ilić nestala je 26. marta oko 13.45 časova u Banjskom polju kod Bora. Bila je sa majkom i bratom kada je nestala i od tada joj se gubi svaki trag. Zbog njenog nestanka u Srbiji je prvi put aktiviran sistem "Pronađi me".

Podsećamo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je juče da je Danka Ilić ubijena, te da su dvojica mušakaraca priznala zločin.

"Imamo loše vesti za dete iz Bora, Danka Ilić je ubijena. Policija je uhapsila dva lica koja su izvršila ubistvo Danke i koliko sam shvatio priznali su delo obojica", rekao je Vučić na vanrednoj sednici Vlade Srbije.

Foto: Tanjug printscreen

 

 

"Hvala policiji na velikom trudi i na angažmanu", dodao je on.

Neverovatno kakvi monstrumi postoje

Predsednik Vučić pozvao je MUP, na sednici vlade u Palati Srbija, da što pre daju informacije javnosti u Srbiji u vezi sa ubistvom male Danke ilić i dodao da je neverovatno kakvi sve monstrumi postoje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading