SVE SLIČNOSTI I RAZLIKE NESTALE DANKE (2) SA DETETOM SA SNIMKA KOJI KRUŽI MREŽAMA! Oglasio se Dankin ujak: Jedan DETALJ su svi primetili!

Autor:

Hronika

31.03.2024

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policija je noćas kontaktirala sa austrijskim kolegama i poslala Europolu sve podatke i snimak.

SVE SLIČNOSTI I RAZLIKE NESTALE DANKE (2) SA DETETOM SA SNIMKA KOJI KRUŽI MREŽAMA! Oglasio se Dankin ujak: Jedan DETALJ su svi primetili!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Nakon što je obelodanjen snimak iz Beča i koji kruži društvenim mrežama, a na kojem se sumnja da je Danka Ilić (2) koja je nestala 26. marta u Banjskom Polju kod Bora, ujak nestale devojčice je istakao dve sličnosti sa devojčicom sa snimka.

Spomenuo je da su kosa i hod Danke najsličniji u vezi sa devojčicom sa snimka, ali da je Danka živahnija od nje, prenosi Telegraf.

Takođe je dodao da u trenutku nestanka nije imala cuclu, ali da je obožava.

Ona inače obožava dudu, ali moguće je i da su joj zamenili sve - kazao je.

Na pitanje novinarke da li ga pokreti podsećaju na nestalu Danku, odgovorio je da ona voli stalno da se vrti, da nikad ne miruje.

Ona kada je vani ne stoji mnogo u mestu, ovde na snimku, takoreći, stoji u mestu - priča on.

Iako sa sigurnošću nije mogao da potvrdi, napomenuo je još jednom da kosa i hod jesu kao Dankini.

Istu stvar govore apsolutno svi koji su videli snimak koji je postao viralan na društvenim mrežama - frizura i šiške podsećaju na Dankine! 

Prema poslednjim informacijama dobijenim iz MUP-a, devojčica Danka viđena je u pratnji dve Rumunke u Beču, a prema poslednjim saznanjima, uslediće dve stvari na kojim policija sada radi.

Nakon svih ovih spekulacija, MUP Srbije intenzivno radi na identifikaciji i lociranju devojčice za koju se tvrdi da je Danka Ilić.

Policija je noćas kontaktirala sa austrijskim kolegama i poslala Europolu sve podatke i snimak.

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je u Batajnici prokomentarisao rad policije na nestanku male Danke Ilić (2) za kojom traje potraga već 6 dana.

- Hoću da se zahvalim policiji koja danonoćno radi. Kada se u pola tri kao noćas pojavio novi trag, oni izveste i mene. Do pola pet su svi na svojim mestima. Svaka im čast na posvećenosti, koliko se ljudi bore za jedan divni život. Svakog bogovetnog dana. Nadam se da će uspeti da rasvetle i taj slučaj - rekao je Vučić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading