NJENO DETE SE IGRALO SA MALOM DANKOM, SAD JE PROGOVORILA O SVEMU! Nacija ZANEMELA na njenu izjavu nakon što je odgledala video snimak iz Beča!

Autor:

Hronika

31.03.2024

14:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zasad nema preciznih informacija kako je nestalo dete koje ima samo dve godine.

NJENO DETE SE IGRALO SA MALOM DANKOM, SAD JE PROGOVORILA O SVEMU! Nacija ZANEMELA na njenu izjavu nakon što je odgledala video snimak iz Beča!

Foto: ST/Vladimir Lukić, Društvene mreže

Danka Ilić

Potraga za nestalom devojčicom Dankom Ilić traje već šesti dan.

Komšiluk je, kao i ostatak Srbije duboko potresen nestankom devojčice, dok policijske snage neumorno tragaju za njom, pretresajući svaki pedalj zemlje i okoline mesta gde je poslednji put viđena i odakle joj se gubi svaki trag.

Novinar Republike sa terena saznaje kako komšije čija su se deca svojevremeno igrala na igralištu pored solitera 11 sa malom Dankom, u kom žive njeni roditelji komentarišu vest i snimak u kom se spekuliše da je devojčica prodata.

Da, evo, upravo smo muž i ja malopre videli vest i snimak. Ako je to istina koliki monstrum treba da budeš da prodaš dete. Ja se nadam ako su krivi da ćim oduzeti decu. Ko zna za koje pare su je prodali. Majke mi ih treba linčovati. Ne mogu da verujem, sva deca iz solitera se ovde igraju. Kad ih vidiš na prvu loptu deluju kao da im je stalo do dece - kaže Lj.K. komšinica.

Podsetimo, zasad nema ni pomaka ali ni preciznih informacija kako je nestalo dete koje ima samo dve godine i to na porodičnom imanju nedaleko od Bora.

U trenutku nestanka, malena Danka imala je kosicu vezanu u repić, ljubičaste pantalonice, cuclu i maslinasto zelenu šarenu jaknicu. Malena ima smeđu kosu i smeđe oči a visoka je oko 85 centimetara.

Pregledan tunel dug 4,5 kilometara

Pregledan je i tunel od 4,5 km, a očekuje se i pregled svih vodovodnih i kanalizacionih sistema koji vode do Borskog jezera. Urađena je i rekonstrukcija kretanja majke i male Danke dana kad je devojčica nestala.

Tužilaštvo je, uzimajući u obzir činjenicu da je majka poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno forenzičko veštačenje njenog telefona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading