NIKOLU SU ZVALI KOBAC JER JE BIO OPASAN! Poznanik otkrio nove detalje o MONSTRUMU iz Novog Sada: Čim sam čuo za ubistvo, pomislio sam da je on!

Autor:

Hronika

15.03.2024

14:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teško ubistvo žene danima potresa javnost.

NIKOLU SU ZVALI KOBAC JER JE BIO OPASAN! Poznanik otkrio nove detalje o MONSTRUMU iz Novog Sada: Čim sam čuo za ubistvo, pomislio sam da je on!

Foto: ST/Dragan Kadić

U ponedeljak, u Novom Sadu odigrao se stravičan zločin koji je šokirao javnost. Nikola T., star 55 godina, ubio je suprugu Gordanu T. (52) koristeći bušilicu, nakon čega je pokušao da se ubije skokom sa Temerinskog mosta.

Kako smo ranije pisali, on je Gordani prvo bušilicom smrskao glavu, a potom je i izbušio, nakon čega je obavestio ćerku o zločinu i pokušao da se ubije. Nikola se okovao lancima i vezao za betonski blok, ali je rečna policija brzo reagovala i izvukla ga i prebacila u bolnicu gde su konstatovane promrzline.

Kako Republika saznaje od poznanika ovog para, njih dvoje su inače bili skladan par, bar je tako delovalo, ali postojala je misterija oko njegovog nadimka koji je dobio na osnovu svog karaktera.

Ja ga znam po nadimku Kobac, a tako ga zna većina koja ga poznaje. Znam da je imao tezgu na najlon pijaci i od njega sam kupovao mamke za pecanje, ali ga nisam čuo, ni video neko vreme - kazao je naš sagovornik i odgonetnuo šta tačno znači njegov nadimak:

- Verovatno je bio nezgodan čim je imao takav nadimak. Imao sam i njegov broj telefona. Pomislio sam odmah da je on kada sam čuo, istog momenta sam izbrisao broj telefona.

"Ko zna šta je tu kvrcnulo"

Ni susedi sa kojima smo ranije pričali nisu primetili da su se svađali, a svi su ih opisivali kao srećnu porodicu.

- Zajedno su radili na toj tezgi. Oni su bili skroz skladan par, ne verujem da su se svađali. Ko zna šta je tu kvrcnulo - naveo je poznanik Nikole i Gordane za Republiku.

BONUS VIDEO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading