"KOSTA KECMANOVIĆ JE TRENIRANI UBICA"! Roditelji nastradalih u Ribnikaru: Kod njih i ćerka drži pištolj, o čemu oni da pričaju nama koji smo ostali bez dece?!

Autor:

Hronika

03.01.2024

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Roditelji nastradalih otkrili i šta je maloletni zločinac priznao u istrazi.

"KOSTA KECMANOVIĆ JE TRENIRANI UBICA"! Roditelji nastradalih u Ribnikaru: Kod njih i ćerka drži pištolj, o čemu oni da pričaju nama koji smo ostali bez dece?!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Najdublje pogođeni ubistvom dece u beogradskoj školi "Vladislav Ribnikar", roditelji devetoro stradale dece pokazali su nadljudsku snagu i čojstvo i pred sudom prošle nedelje.
Kostu Kecmanovića nijednom nisu oslovili ni kao ubicu, ni kao monstruma iako im je uzeo najsvetile što imaju. Uporni u nameri da dokažu da je Vladimir Kecmanović doktor radiologije, Kostin otac obučavao sina da puca, ali i ćerku, istakli su da im je taj podatak izuzetno važan. 

Foto: Printscreen/YouTube, Republika/Ustupljene fotografije

U istrazi sa video zapisa streljane je skinuta fotografije na kojoj Kostina sestra puca iz pistolja

- Kod njih i ćerka drži pištolj. Videli smo slike. Pa o čemu da pričaju ti ljudi nama koji smo ostali bez dece jer je njihov sin mogao da radi šta mu se prohte - rekao je Zoran Martinović.

Uz Katarininog oca i drugi roditelji žrtava isticali su da im je stalo da njegovi roditelji prihvate odgovornost za zločin sina, ali i ponašanje ćerke.  

 
- Svi mi, roditelji čija deca su ubijena, prošli smo istu agoniju lutanja po bolnicama i nadu da ti je dete medu živima. Meni treba epilog zašto je moje dete stradalo i zašto neko odbija odgovornost. Roditelje smatram odgovornim u istoj meri kako bih sebe smatrao da je obrnuta situacija. Ja sa tim ljudski ne bih mogao da se nosim, da neko ko je deo mene tako nešto uradi. Ne mogu da shvatim da iz jedne porodice izađe dete koje svima izgleda kao trenirani ubica. Oni gaje nepostojanje osećaja odgovornosti - razočarano je rekao otac ubijene balerine.  

Foto: Facebook, ST/Vladimir Lukić, Privatna arhiva

Dete je ubilo devetoro dece i školskog čuvara

O Kosti, Zoran je ispričao da je saznao posebne detalje. Rekao je da je vezano za promenu smene dečak naveo razlog da se u okruženju u kojem je proveo šest godina ne oseća dobro i da je zanemaren i zapostavljen. 

- Zašto se onda tim protiv nasilja i psiholog nisu time bavili. Iz svih spisa i snimaka iz istrage vidim da u toj porodici nije postojala nikakva emotivna povezanost. Ćerka je u svom odeljenju imala probleme, pokazivala je različita lica. Pred odraslima je bila tiha i gledala u pod, a pred decom...- ispričali su roditelji Kecmanovićevih žrtava dopunjavajući se međusobno.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (10)

Loading
Tanja

03.01.2024 15:40

Učili su roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu da puca vodali po streljanama raznim pucačkim aktivnostima.Kuća puna oružja, očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu. Ćerka je drugarima si pala domestos u sok,nosila nož u rancu u školu. Roditelji prete....ne osećaju se odgovornim! Baš njih briga za decu koju je poubijao njihov najmlađi masovni ubica na svetu. Oni samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Minja

03.01.2024 17:53

Ovo je strasno ,pa oni su ucili i curicu da puca.Gdje je majka bila ,na Marsu? Kako nije znala sta taj covjek joj radi od djece? Imala je tolike nekretine,imala je oca i brata koji su je voljeli zasto nije napustila sa djecom tog psihopatu od muza?Kako majka nije reagovala kada je vidjela oruzje u kuci i toliko streljivo,je li ona luda ,gdje je zenska strana u njoj ,gdje je instikt majke da zastiti djecu ?

Jovan

03.01.2024 20:35

@Minja - Mamita je formirala najvece zlo ikada rodjeno na ovim prostorima. Cale nije smeo da pisne u kuci. Zato je frustracije kompenzovao vredjanjem i maltretiranjem medicinskih sestara i pucanjem. Izigravao baju van kuce, a u kuci,...

Brale

03.01.2024 17:56

Nadam se da se ovo nece odugovlaciti u nedogled. Roditeljima maksimalna kazna a cudoviste posto ne moze da odgovara i da ide u zatvor na lecenje. To lecenje je naravno druga rec za dozivotnu izolaciju medju 4 uska zida. Nenadoknadiv gubitak i tragedija koja se nikada ne smeju zaboraviti. Ko god jednog trenutka sazaljeva Kecmanovice neka proba da zamisli na sta je npr licilo nezno i krhko decije telo balerine u koju je sasuo 15 metaka! Eeeeejjjjjj 15 metaka!!!! Zamislite vase dete da posaljete ujutro u skolu a sledeci put je vidite sa unakazenim telom u crnom dzaku, pa onda recite sta bi mislili o svima njima. Uradio je to bez trunke kajanja i tad i sad nakon 8 meseci. Jedino za cim zali je luksuzan zivot kakav je imao do 3. maja.