OTAC KOSTE KECMANOVIĆA PRETIO JEDNOM OD RODITELJA IZ RIBNIKARA! Čovek morao da reaguje i zaštiti ćerku od maltretiranja, a razlog napada je OVO!

Autor:

Hronika

03.01.2024

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Vladimir Kecmanović pretio polugama moći čoveku čija ćerka se nije složila da Kostina sestra bude predsednik odeljenja zato što ju je maltretirala

OTAC KOSTE KECMANOVIĆA PRETIO JEDNOM OD RODITELJA IZ RIBNIKARA! Čovek morao da reaguje i zaštiti ćerku od maltretiranja, a razlog napada je OVO!

Foto: Shutterstock, Facebook

 Vladimir Kecmanović(48) otac dečaka masovnog ubice sa Vračara, Koste Kecmanovića(14) pretio je ocu drugarice iz odeljenja svoje ćerke. Ovo saznanje je sa sudijom u postupku protiv Kecmanovića, kao i roditeljima drugih žrtava, ali i javnošću, podelio Zoran Martinović, otac Katarine Martinović(13) koju je Kosta izrešetao u svom razredu 3. maja u masakru nezapamćenih razmera. 

Zoran Martinović sa suprugom i ćerkama dolazi na suđenje Kecmanovićima

Otac talentovane devojčice koja je pored osnovne škole "Vladislav Ribnikar" pohađala i baletsku školu "Lujo Davičo" ispričao je šokantna saznanja o porodici kojoj se sudi, a koja je u crno zavila deset porodica, devetoro ubijene dece i školskog čuvara.  

- Predistorija ovog događaja sa Kecmanovićima je da je otac jednom roditelju iz odeljenja njihove ćerke pretio polugama moći i da će mu oduzeti dete. To se desilo kada je taj čovek reagovao rekavši da ćerka Kecmanovića ne može da bude predsednik razreda njegove ćerke jer je i lično nju maltretirala. To je napisao u viber grupi, ali su svi ignorisali poruku - ispričao je Martinović. 

Foto: Printscreen/YouTube, Repulika

Vladmir Kecmanović i ćerku obučava da puca

Na pitanje kada se to desilo, Martinović je rekao da je to bilo 2022. godine kada su njegova ćerka i ćerka Kecmanovića pohađale četvrti razred. Otac ubijene Katarine je kao i nekoliko roditelja drugih žrtava Kecmanovića objasnio da se Vladimir Kecmanović ponašao nadobudno ističući svoj status moćnog lekara, kao i da je vršio pritisak na okruženje sprovodeći samovolju u očiglednoj nameri da svoju decu istakne u prvi plan, prvo sina, a potom i ćerku. 

Foto: ST/Nemanja Pančić, Privatna arhiva, Instagram

Miljana Kecmanović optužena za zločin sina zbog svog DNK na jednoj od čaura nađenim na mestu zločina

I ranije su do naših novinara dolazile slične glasine o mešanju roditelja Koste i njegove sestre u poslovanje škole od čije direktorke je zahtevao poseban tretman za svoju decu. Godinu ili dve pred masakr sina Miljana Kecmanović se prijavila za savet roditelja kao predstavnik odeljenje svog mlađeg deteta, devojčice koja je tri godine mlađa od Koste. 

Dok se maloletni ubica od dana masakra nalazi u Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu, njegov otac Vladimir je sve vreme u pritvoru Centralnog zatvora, a njegova majka Miljana sa svojom porodicom brine o ćerki i radi na Biološkom fakultetu gde je radila i pre tragedije. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (16)

Loading
Tanja

03.01.2024 14:24

To su roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu, tako su vaspitali najmlađeg masovnog ubice na svetu. Prete redom i samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Odgovori 4 11
AKI

03.01.2024 14:49

@Tanja - Tanja@ ajde ne lupetaj stalno jedno te isto, niti ce u London, a pogotovo ne u SAD na Havaje!! Ti znas imas informacije od njih licno da bi tamo!!???

Kole

03.01.2024 15:18

@AKI - Ko ste vi da ucutkujete one koji osudjuju roditelje najsurovijeg masivnog ubice u istoriji sveta???

Odgovori 4 11
AKI

03.01.2024 16:30

@Kole - Kole@ ne mora pisat jedno te isto, London i Havaje!, na Havaje nece sigurno, jer da ne lupeta znsla bi da je to SAD i da tamo treba viza i ne moze se uletit ko ptica!