"KOSTA KECMANOVIĆ JE TRENIRANI UBICA"! Roditelji nastradalih u Ribnikaru: Kod njih i ćerka drži pištolj, o čemu oni da pričaju nama koji smo ostali bez dece?!

Autor:

Hronika

03.01.2024

15:28

Roditelji nastradalih otkrili i šta je maloletni zločinac priznao u istrazi.

"KOSTA KECMANOVIĆ JE TRENIRANI UBICA"! Roditelji nastradalih u Ribnikaru: Kod njih i ćerka drži pištolj, o čemu oni da pričaju nama koji smo ostali bez dece?!

ST/Nemanja Pančić

Komentari (10)

Loading
Tanja

03.01.2024 15:40

Učili su roditelji najmlađeg masovnog ubice na svetu da puca vodali po streljanama raznim pucačkim aktivnostima.Kuća puna oružja, očigledno dostupnim najmlađem masovnom ubici na svetu. Ćerka je drugarima si pala domestos u sok,nosila nož u rancu u školu. Roditelji prete....ne osećaju se odgovornim! Baš njih briga za decu koju je poubijao njihov najmlađi masovni ubica na svetu. Oni samo hoće da izvrdaju i što pre pobegnu u London ili na Havaje.

Minja

03.01.2024 17:53

Ovo je strasno ,pa oni su ucili i curicu da puca.Gdje je majka bila ,na Marsu? Kako nije znala sta taj covjek joj radi od djece? Imala je tolike nekretine,imala je oca i brata koji su je voljeli zasto nije napustila sa djecom tog psihopatu od muza?Kako majka nije reagovala kada je vidjela oruzje u kuci i toliko streljivo,je li ona luda ,gdje je zenska strana u njoj ,gdje je instikt majke da zastiti djecu ?

Jovan

03.01.2024 20:35

@Minja - Mamita je formirala najvece zlo ikada rodjeno na ovim prostorima. Cale nije smeo da pisne u kuci. Zato je frustracije kompenzovao vredjanjem i maltretiranjem medicinskih sestara i pucanjem. Izigravao baju van kuce, a u kuci,...

Brale

03.01.2024 17:56

Nadam se da se ovo nece odugovlaciti u nedogled. Roditeljima maksimalna kazna a cudoviste posto ne moze da odgovara i da ide u zatvor na lecenje. To lecenje je naravno druga rec za dozivotnu izolaciju medju 4 uska zida. Nenadoknadiv gubitak i tragedija koja se nikada ne smeju zaboraviti. Ko god jednog trenutka sazaljeva Kecmanovice neka proba da zamisli na sta je npr licilo nezno i krhko decije telo balerine u koju je sasuo 15 metaka! Eeeeejjjjjj 15 metaka!!!! Zamislite vase dete da posaljete ujutro u skolu a sledeci put je vidite sa unakazenim telom u crnom dzaku, pa onda recite sta bi mislili o svima njima. Uradio je to bez trunke kajanja i tad i sad nakon 8 meseci. Jedino za cim zali je luksuzan zivot kakav je imao do 3. maja.

Marijana

04.01.2024 04:02

Kao skolski psholog sa vise od 40 godina iskustva, sto na nasim prostorima sto USA vidjela sam i cula svasta, od zlostavljane do silovane djece od strane roditelja, ali ova tragedija prevazilazi i ono najgore iz mog iskustva. Ipak jedna stvar je ocigledna a to je da odgovornost za ovu stahotu je iskljucivo na roditeljima djecaka ubojice. I najgore zlostavljana djeca ne zele prihvatiti cinjenicu da su zlostavljni od stane roditelja, njihova psiha je unistena i njihov jedini “izlaz” je u devijantnom ponasanju. Ali istina ipak pobjedjuje, tako ce biti i u ovom slucaju, i to vjerujem, daje neku vrstu snage roditeljima ubijene djecice. Dobro je da se ne ustrucavaju reci na sudu sto misle i cuju o toj porodici, vjerujem da ce i to pomoci da istina o porodici Kecmanovic izadje na vidjelo.

Zara

06.01.2024 10:01

@Marijana - Marijana@, Vi kao strucna osoba, psiholog, pa se nadate, da glasine i to sto se cuje, ce pobediti na kraju!!???. Ja se cudim, kako se Vi ne cudite, da strucne osobe u skoli, vrticu, na radnim mestima roditelja, nisu nista prije primetili, ali bas nista!! Jel moguce da ti strucnjaci su neprofesionalni ili slepi!!???

Fox

06.01.2024 10:29

@Zara - Prije nego se nešto komentira trebalo bi to i pročitati. S razumijevanjem.

Tatjana

04.01.2024 17:53

Teške psihopate, svi redom, najviše otac monstruma, Vladimir koji je svoje patološke gene preneo na sina monstruma.

Branko

05.01.2024 10:14

Klasicno ponasanje krvnika - kada nema nadmocnost - onda je "jagnje", a kada ima nadmocnost (pistolje sa municijom i molotov-koktelima, a drugi nemaju) - onda je "tigar"...ovo bi bila uvreda za tigra...Kosta Kecmanovic je pucao u decu, jednog coveka i jednu zenu, osecao se kao "tigar", a kad je pozvao policiju, onda je pazio da se razoruza i da bude na telefonskoj vezi sa policijom, da slucajno, on tako "vazan i dragocen", ne bi bio ubijen - postao je "jagnje" sa jaknom preko glave...za razliku od vecine masovnih ubica, koji sami zavrsavaju svoje promasene zivote, on i njegov imitator iz Bankoka zele da ne budu ubijeni, pozivaju se na svoja "maloletnicka ljudska prava" - a prekinuli su zivote jos mladjoj deci nego sto su oni...ubica na lecenje do kraja zivota, roditelji na maksimalne robije i konfiskaciju imovine...

Tačno

05.01.2024 15:52

@Branko - I sestra je "fina i gleda u pod" kad su tu odrasli, a inače maltretira drugare iz razreda. Kosta verivatno ima poremećaj vezivanja u detinjstvu (F94.2). Bolest nastaje usled zapostavljanja i maltretiranja u porodici do 5. godine. Dete se slabo snalazi u socijalnm odnosima, ne prepoznaje tuđa osećanja (liči na autizam). Zato se ubica osećao izolovano i odbačeno, iako su ga neki smatrali najboljim drugom (on njih nije)...