''GRLIO SAM ĆERKU KOJOJ JE KRV IZLAZILA IZ USTA, IMALA JE 15 PROSTRELNIH RANA!" Potresno svedočenje oca Katarine Martinović, balerine koju je ubio Kosta Kecmanović!

Autor:

Hronika

28.12.2023

16:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na suđenju Kosti Kecmanoviću i njegovim roditeljima Miljani i Vladimiru Kecmanoviću kao i školi " Vladislav Ribnikar" u kojoj se desio zločin danas su svedočili roditelji tri ubijena deteta.

''GRLIO SAM ĆERKU KOJOJ JE KRV IZLAZILA IZ USTA, IMALA JE 15 PROSTRELNIH RANA!" Potresno svedočenje oca Katarine Martinović, balerine koju je ubio Kosta Kecmanović!

Foto: Facebook

Svako je na svoj način predstavio bol koji ne popušta od kobnog dana kada su ostali bez dece. 

- Prilikom identifikacije video sam najstrašniji prizor u životu, grlio sam dete, krv joj izlazi na usta, preko 15 prostrelnih rana. Ne mogu da se pomirim sa tim da neko čije dete to uradi nije odgovoran za to. Masakrirano jedno ljudsko biće, ne jedno nego 10 - svedočio je Zoran Martinović otac Katarine Martinović koja je bila balerina.

On je istakao odgovornost škole i društva za masakr u školi rekavši da dolazi do upornog menjanja teza.

- Od škole koja je nastavila da radi kao da se ništa nije dogodilo, pa preko izveštavanja o 3. maju i posledicama. Mi smo sa Katarinom proveli sve vreme u tom smislu da je naučimo da treba da živi u boljem svetu. Išla je u dve škole. Ribnikar nam je bio tema kad bi bila u pitanju neka nepravda jer nekoj deci su roditelji popravljali ocene i vršili urgencije. Vladimir Kecmanović je živeo u kući sa 2.500 metaka i bilo je logično da neko jednog dana uzmete te metke - rekao je Katarinin otac rekavši da je Kosta Kecmanović trebalo da ode u Gazu ili negde gde se nažalost ratuje, a ne da se u školi igra rata.

Republika

Foto: Printscreen TikTok.com, Facebook.com

Katarina Martinović, ubijena devojčica u OŠ ''Vladislav Ribnikar''

Istakao je da za njegovom ćerkom pati mnogo ljudi, da ga sa empatijom zagrli prodavačica u obližnojoj radnji i da sada odlazi u kafić u kojem prave Katinu omiljenu toplu čokoladu.

Otac je rekao da je Kata spomenula Kostu jednom rekavši da je došao u školu dečak koji čak i od nje ima više izostanaka, a njeni su bili zbog obaveza u baletskoj školi.

Naveo je da im je u kući od 3. maja tišina koja "para uši" jer nema više zvuka klavira i nema više diskusije na sve teme koje su vodili sa Katom.

- Nemamo više čemu da se nadamo - zaključio je otac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (3)

Loading
paraskevi

29.12.2023 14:21

Rip😔🕊

paraskevi

29.12.2023 14:21

Rip😔🕊

Nevena

30.12.2023 22:09

Sve ovo je zaista zabrinjavajuće ceo sistem, pedagozi, psiholozi i psihijatri koje stoje iza polaska u školu nakon tačno 7 dana i koji verovatno bez svog kriterijuma odgovaraju nekim političkim propisima. Sve je zaista zabrinjavajuće kao i to da ne postoji doživotna kazna za ovakvo delo… Svaka čast tim divnim roditeljima… Razlog ovakvog zločina je samo jedan: LJUBAV! Zar nije očigledno?! Nikakva takmičenja, sva deca su bila beskrajno voljena, što je i Dragana karakterisalo, ljubav i empatija… Fascinantno mi je da to nije ni jednom paihijatru niti psihologu prošlo kroz misli kao mogućnost kao i to da se istraze računi u banci, toliki nivac i oružje je itekako povezano i neko je to predvodio… A sada se zataškava… kao i uvek