ZAPALIO SE OBJEKAT IMR U RAKOVICI! Vatra guta objekat - ne zna se da li ima povređenih!

Autor:

Hronika

25.10.2023

12:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

IMR (Institut za mernu tehniku) ima dugu istoriju u Beogradu i oblastima kao što su nauka, inženjering i tehnologija.

ZAPALIO SE OBJEKAT IMR U RAKOVICI! Vatra guta objekat - ne zna se da li ima povređenih!

Foto: Ilustracija: Republika.rs, Pixabay

U toku današnjeg dana, izbila je ozbiljna vatrena katastrofa unutar industrijskog kompleksa IMR u beogradskom naselju Rakovica. Prema informacijama sa IG stranice 192.rs, jedna od hala unutar ovog kompleksa je zahvaćena požarom, što je izazvalo gust crni dim koji se širi okolinom.

Trenutno nema dodatnih informacija o uzrocima požara, ozbiljnosti štete, niti o eventualnim povređenim osobama. Lokalne vatrogasne ekipe trenutno rade na gašenju požara kako bi sprečile njegovo dalje širenje i obezbedile bezbednost u blizini.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

 

IMR (Institut za mernu tehniku) ima dugu istoriju u Beogradu i oblastima kao što su nauka, inženjering i tehnologija. Eventualni gubitak jedne od njihovih hala može imati ozbiljan uticaj na njihove aktivnosti i na lokalnu zajednicu.

Građani su upozoreni da se drže podalje od mesta događaja radi vlastite bezbednosti, a nadležne vlasti i vatrogasne službe nastavljaju sa svojim naporima kako bi se situacija stavila pod kontrolu i otklonile sve opasnosti koje proizlaze iz ovog požara.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading