ZAPALILA SE LOKOMOTIVA KOD KRALJEVA! Vatrogasci jedva spasili mašinovođu!

Autor:

Hronika

07.10.2023

18:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najvažniji trenutak u ovoj situaciji bio je spasavanje mašinovođe, koji se nalazio unutar lokomotive tokom izbijanja požara.

ZAPALILA SE LOKOMOTIVA KOD KRALJEVA! Vatrogasci jedva spasili mašinovođu!

Foto: pixabay.com

Dramatični trenuci su se odigrali u mestu Dragobraća kada je došlo do požara na lokomotivi, a vatrogasne ekipe su brzo reagovale kako bi lokalizovale vatru i spasile mašinovođu.

Odmah nakon izbijanja požara, osam hrabrih vatrogasaca stiglo je na lice mesta, spremnih da se suoče s vatrenom stihijom. Njihov brz odgovor i veština su se pokazali ključnim u sprečavanju daljeg širenja požara. Prema rečima zvaničnika Uprave za vanredne situacije, vatrogasci su uspeli brzo lokalizovati požar, sprečavajući potencijalno ozbiljnije posledice.

Najvažniji trenutak u ovoj situaciji bio je spasavanje mašinovođe, koji se nalazio unutar lokomotive tokom izbijanja požara. Mašinovođa je nagutao dima, ali je zahvaljujući brzoj intervenciji vatrogasaca spašen i prevezen na lekarski pregled radi dalje procene njegovog zdravstvenog stanja.

Incident je imao značajan uticaj na železnički saobraćaj u ovom regionu. Železnički saobraćaj na pružnom pravcu kroz Dragobraću trenutno je obustavljen, dok nadležni istražuju uzrok požara i vrše neophodne popravke na lokomotivi.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dušan

08.10.2023 01:16

Dragobraća je kod Kragujevca a ne Kraljeva