"MARJANOVIĆ JE MAGNET ZA ŽENE!" Misteriozna Zoranova crnka otkrila ko je ubio Jelenu - na kraju OTKRILA TAJNE SEKTE! (VIDEO)

Autor:

Hronika

03.10.2023

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona kaže da je zločin počinio neko ko je jako ljubomoran na njegovu porodicu.

"MARJANOVIĆ JE MAGNET ZA ŽENE!" Misteriozna Zoranova crnka otkrila ko je ubio Jelenu - na kraju OTKRILA TAJNE SEKTE! (VIDEO)

Foto: ST/Vladimir Lukić

Tijana Krstić

Zgodna crnka Tijana Krstić iz Rakovice, porodična prijateljica Marjanovića, rekla je nakon puštanja iz zatvora Zorana Marjanovića da je on magnet za žene, i da joj se sviđa.

Ona je došla do Zoranove kuće u beogradskom naselju Borča kako bi ga videla. Pre nego što je dala izjavu ona je skočila tri puta od sreće, pa dala punu podršku Zoranu Marjanoviću.

Verovala sam da on nije kriv, i da nije počinio ubistvo, zato što je on voleo Jelenu Marjanović, i svoju ćerku i svoju porodicu, tako da on nikada to sebi ne bi dozvolio. Zoran je magnet za žene! - rekla je Tijana Krstić.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

Ona kaže da je zločin počinio neko ko je jako ljubomoran na njegovu porodicu.

- Poznajem kumu Veru i bila sam letos do njihove kuće kako bi videla kako se on oseća u zatvoru. Tada sam kumi rekla da prenese moje pozdrave - kaže Tijana Krstić.

- Poznajem njegovu devojku, buduću ženu, Zoku. Ona je po meni potpuno normalna, ništa ne ukazuje na neku sektu. Nju i malu Janu sam videla letos. Oni se jako vole i to se videlo! Jako mi je drago što je izašao i ja sam njihov veliki fan - rekla je ona.

Podsetimo, apelacioni sud u Beogradu, nakon održane sednice veća, danas je doneo rešenje kojim je okrivljenom Zoranu Marjanoviću ukinut pritvor i određeno je da se isti odmah pusti na slobodu.

Foto: ST/Nemanja Pančić

 

- Polazeći od toga da pritvor predstavlja najstrožu meru za obezbeđenje prisustva okrivljenog i nesmetano vođenje krivičnog postupka, te da je obaveza suda da trajanje pritvora svede na najkraće neophodno vreme i da u toku celog postupka pritvor ukine čim prestanu razlozi zbog kojih je određen, Apelacioni sud je imajući u vidu da se kritični događaj desio 2. aprila 2016. godine, dakle pre više od sedam godina, te da je u odnosu na kritični događaj okrivljeni lišen slobode tek 15. septembra 2017. godine i da se u pritvoru nalazio do 12. jula 2018. godine kada mu je isti ukinut - navodi se u odluci Apelacionog suda da Marjanoviću ukine pritvor.

BONUS VIDEO 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
NN

04.10.2023 14:01

“Zgodna crnka” 😂😂😂, a žena kao pojava katastrofa, ujedno i katastrofa šta priča, fan čoveka koji je mogući ubica, zna kumu, devojku. Bože, ova je fan psihopata, sekta ili ko zna šta treće. Normalna osoba ne može ovo da priča i ovako da se ponaša.