POTRESNA ISPOVEST MAJKE TEŠKO POVREĐENOG SUVOZAČA IZ PUNTA! Molila sina da ne ide sa Dejanom: Pio je i vozio 130 na sat, poznaju se tek nekoliko nedelja!

Autor:

Hronika

05.09.2023

13:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Majka suvozača Nenada K. u potresnoj ispovesti otkrila detalje poznanstva Nenada i Dejana J., priznala da je sina molila da ne seda u kola sa Dejanom.

POTRESNA ISPOVEST MAJKE TEŠKO POVREĐENOG SUVOZAČA IZ PUNTA! Molila sina da ne ide sa Dejanom: Pio je i vozio 130 na sat, poznaju se tek nekoliko nedelja!

Foto: Facebookl

Nenad K. (40) nalazi se u teškom stanju nakon što je bio u vozilu kojim je upravljao Dejan J. (53) koji je na auto-putu Miloš Veliki ušao u kontra-smer i tako vozio nekoliko kilometara u punoj brzini, a onda se direktno sudario sa ''hjundajijem'' kojim je upravljala D.P. (30). 

Njegova majka Marija K. je sada u svojoj ispovesti progovorila o sinu, teškoj nesreći, ali i njegovom druženju sa Dejanom J.

- Moj sin Nenad ni za šta nije kriv. Krenuo je na svadbu sa svojim drugom Dejanom i slučajno su promašili izlaz na auto-put. Kada je video da je promašio, Dejan je vozio 130 kilometara na sat kako bi što pre stigao da izađe iz kontra-smera - priča ona i dodaje:

Republika

Foto: Facebookl

Nenad K.

- Prethodno jesu konzumirali alkohol, ali moj sin nije ni nameravao da vozi. Kada sam videla da Dejan pije, molila sam sina da ne ide sa njim baš zbog toga. Međutim nije me poslušao - kaže majka suvozača i dodaje da Dejan nije poznavao puteve po Srbiji jer je dugo živeo u Nemačkoj.

- Koliko sam čula, oni su promašili uključenje na auto-put, odnosno ušli su u kontra-smer. Navodno, kada je to Dejan video, vozio je 130 kilometara na sat kako bi što pre došao do nekog izlaza sa auto-puta. Ne znam što nije išao zaustavnom trakom, ili pokušao da se okrene. Valjda se uspaničio..

Republika

Foto: Facebook

Dejan J.

Kako se navodi i da su se snimali telefonom tokom svoje opasne vožnje u kontra-smeru. Marija K. tvrdi da to nije istina.

- Moj sin čak ni nema tik-tok. To su gluposti da se snimao telefonom, pa glavu je mogao da izgubi zbog tuđe greške.

Marija čak otkriva i da se Dejan i Nenad nisu družili intenzivno, te da se poznaju tek nekoliko nedelja.

- Moj sin se pre nekoliko nedelja ukočio i pošto je čuo da je Dejan maser, pozvao ga je da mu pomogne. Od tada su se združili i počeli vreme da provode zajedno. Čak mi se i Nenad hvalio kako mu je Dejan pomogao i oslobodio ga bola - kaže Marija K. za Informer.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
DV

05.09.2023 14:15

"To su gluposti da se snimao telefonom", a to što smo svi videli da on drži telefon sve vreme je samo naš trip...