IZVUKLI KONOBARA IZ LOKALA I BRUTALNO GA PRETUKLI! Palicama nasrnuli na muškarca, pa pobegli!

Autor:

Hronika

30.08.2023

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Do tuče je došlo u pasažu Nove lučne zgrade, a prema rečima očevidaca mladića su palicama i pendrecima tukla četvorica muškaraca. Oni su konobara bez ikakvog povoda ili upozorenja, izveli iz lokala i odveli ga u pasaž Lučne zgrade, gde su ga brutalno pretukli.

IZVUKLI KONOBARA IZ LOKALA I BRUTALNO GA PRETUKLI! Palicama nasrnuli na muškarca, pa pobegli!

Foto: Shutterstock

U centru Novog Pazara u Ulici Stefana Nemanje, danas oko 16 časova, brutalno je pretučen mladić, inače, konobar jednog popularnog lokala.

Na njega su nasrnule četiri NN osobe sa palicama i pendrecima. Kako se navodi, oni su nesrećnog muškarca bez ikakvog povoda ili upozorenja izveli iz lokala, odveli ga u pasaž Lučne zgrade, a potom divljački krenuli da ga tuku.

Svedoci su rekli da je scena bila izuzetno nasilna i da je konobar zadobio vidljive povrede. Povređeni mladić je transportovan vozilom hitne pomoći u opštu bolnicu Novi Pazar gde mu se pruža neophodna lekarska pomoć.

Pripradnici Ministrastva unutrašnjih poslova, Policijske uprave u Novom Pazaru, tragaju za osumnjičenim licima.

Nije poznato šta je uzrok incidenta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading