UHAPŠEN KRAGUJEVČANIN ZBOG DROGE: Evo šta je sve policija pronašla u njegovoj kući!

Autor:

Hronika

17.08.2023

19:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon pretresa porodičnog doma kod osumnjičenog je otkrivena i laboratorija za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

UHAPŠEN KRAGUJEVČANIN ZBOG DROGE: Evo šta je sve policija pronašla u njegovoj kući!

Foto: MUP

Muškarac iz Kragujevca Ž. R. (53) uhapšen je od strane pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.

- Policija je pretresom porodične kuće i drugih prostorija u okolini Kragujevca koje koristi osumnjičeni, pronašla oko tri kilograma suve biljne materije za koju se sumnja da je marihuana - potvrđeno je u PU Kragujevac.

Kod osumnjičenog je, pretresom dvorišta, policija pronašla i zasad sa više od sedam kilograma sirove biljne materije, za koju se sumnja da je indijska konoplja. Osim toga, otkrivena je i laboratorija za proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima.

- Pronađeno je šest biljaka indijske konoplje u sirovom stanju, manja količina semenki indijske konoplje, kao i kompletna opremu za uzgajanje i proizvodnju marihuane u veštačkim uslovima - saopštili su iz PU Kragujevac.

Pronađena droga je, kao se sumnja, bila namenjena daljoj prodaji.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Kragujevcu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading