VLASINSKO JEZERO SVAKE GODINE UZME ŽIVOTE MLADIH! Nikole nema već tri dana, potraga traje i dalje!

Autor:

Hronika

17.08.2023

18:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Potraga za Nikolom koji je nestao na Vlasinskom jezeru traje već tri dana.

VLASINSKO JEZERO SVAKE GODINE UZME ŽIVOTE MLADIH! Nikole nema već tri dana, potraga traje i dalje!

Foto: ST/Nemanja Pančić, YouTube/Printscreen

Pre tri dana oko 14.30 časoca na Vlasinskom jezeru prevrnuli su se vozeći skuter rođaci Nikola M. (27) i David D. (24) iz Leskovca. Davida su spasili drugovi koji su pošli za njima u potragu i jedva ga izvukli iz najvećeg jezera u Srbiji, dok Nikolu nisu uspeli da nađu.

Nikola je kako kažu, bio odličan plivač i vredan mladić, a privremeno radi u Parizu. Po saznanju šta se dogodilo, roditelji i brat mladića su odmah došli na jezero u nadi da će ga pronaći. Ronioci beogradske žandarmerije pretražuju dno jezera na mestu gde se pretpostavlja da su se prevrnuli mladići.

Oni koji poznaju planinsku reku Vlasinu, strahuju od moguće hipotermije eventualno živog mladića Nikole, jer u vodi i na obali ovog jezera često tokom noći zavlada posevna hladnoća.

Kako kažu meštani Vlasina Rida, planinskog naselja nadomak obale jezera, skoro svake godine, neko od mlađih neplivača, ali i onih dobrih zbog loše procene dubine i hladnoće vode, nesrećno završe život, prenosi Telegraf.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading