PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Gradačac opkoljen - veliki broj policajaca sa automatskim puškama na uviđaju

Autor:

Hronika

11.08.2023

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nermin Sulejmanović je jutros iz pištolja u Gradačcu najpre usmrtio svoju bivšu suprugu i dva muškarca, oca i sina.

PRVE FOTOGRAFIJE SA LICA MESTA: Gradačac opkoljen - veliki broj policajaca sa automatskim puškama na uviđaju

Foto: Tanjug/AP

Sulejmanović je ranio jednog policajca, te još jednog muškarca i ženu na različitim lokacijama u Gradačcu.

Iz Uprave policije Tuzlanskog kantona je potvrđeno da je Sulejmanović nakon identifikacije i opsežne potrage izvršio samoubistvo.

Sulejmanović je ubistvo bivše supruge prenosio uživo na Instagramu, a tokom potrage se više puta uključivao na toj društvenoj mreži i pretio da njegov krvavi pir nije okončan i da će mu platiti svi oni koji su ga prijavljivali policiji. 

Gradonačelnik Gradačca Edis Dervišagić rekao je da se u ovom gradu dogodila strašna tragedija kada je jutros Nermin Sulejmanović usmrtio suprugu i dva muškarca i dodao da su svi potreseni i šokirani.

"Dogodila se strašna tragedija u našem malom gradu koji je prepoznatljiv kao  miran grad, vrednih i čestitih ljudi. Ovo je nešto nezabeleženo, strašna tragedija. Mi smo svi potreseni. Od jutros je u Gradačcu bilo vanredno stanje i svi smo šokirani", rekao je Dervišagić za Tanjug. 

On je rekao da je iz za sada nepoznatih razloga muškarac ubio nevenčanu suprugu i sve to uživo prenosio na društevnim mrežama, a nakon toga krenuo u obračun sa još nekim osobama.

BONUS VIDEO


 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading