SAZNAJEMO! CELO SELO TUGUJE I PROKLINJE UBICU TRUDNICE: "Monstrume, zašto nisi stao, ostala su deca bez majke..."

Autor:

Hronika

27.05.2024

14:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da on ubije ženu, trudnicu i onako rani njenu ćerku i da ne proba da im pomogne, pa to nije čovek to je đavo, kaže meštanka

SAZNAJEMO! CELO SELO TUGUJE I PROKLINJE UBICU TRUDNICE: "Monstrume, zašto nisi stao, ostala su deca bez majke..."

Foto: Shutterstock, Pixabay, Društene mreže

Vozač "mercedesa" M. M. (42) uhapšen je nakon što je u subotu oko 21 sat udario Moniku I. (36), koja je bila u sedmom mesecu trudnoće, i njenu jedanaestogodišnju ćerku dok su vozile bicikl kod Novog Bečeja. Monika je preminula u zrenjaninskoj bolnici od zadobijenih povreda, dok je njena ćerka teško povređena.

Sa njima je na biciklu bio i Monikin sin star 13 godina koji tokom ove nesreće nije povređen. osumnjičeni M. M. se tereti da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

Inače, kako su očevici nesreće kasnije rekli, dečak je usplahireno dozivao majku i govorio da mora da "zove tatu", kao i da u blizini mesta gde mu je majka ubijena imaju salaš gde čuvaju ovce.

Njihovo rodno mesto danas je zavijeno u crno, javljaju naši reporteri i niko ne može da veruje u ono što se pre dva dana dogodilo.

- Deca su ostala bez majke, tuga do neba! Taj čovek je zlo. Svi smo u šoku, čuju se jauci "Monstrume, zašto nisi stao"....ne znam šta da vam kažem, ovako nešto ne pamtim. Da on ubije ženu, trudnicu i onako rani njenu ćerku i da ne proba da im pomogn. Zašto nije zvao Hitnu, evo ne prestajem da se pitam, pa to bi svako uradio, ali to nije čovek to je đavo. Jadni ljudi, jadna deca što su ostala bez majke, jadno to nerođeno dete u stomaku - kaže meštanka kroz suze.

 

 

Nije pozvao Hitnu pomoć

Jedan od očevidaca koji je bio prisutan neposredno nakon nesreće opisao je dramatične scene. Video je desnu stranu automobila raznesenu, a kada je izašao iz automobila, video je bicikle pored puta i devojčicu koja je ležala. Devojka i on odmah su pritekli u pomoć detetu, a devojčica je jaukala od bolova i pitala za svoju majku koja je ležala u kanalu. Povređeni su prevezeni u Zrenjanin, ali je Monika I. preminula usled unutrašnjeg krvarenja.

Nekoliko trenutaka nakon nesreće sam se zadesio na licu mesta, još je bila vidljiva prašina nakon udesa. Video sam da je desna strana automobila raznesena. Kada sam izašao iz automobila video sam bicikle pored puta i devojčicu koja leži. Devojka i ja smo odmah okrenuli dete na bok i pružili joj pomoć, nakon čega se probudila. Jaukala je na bolove u leđima i levoj nozi i odmah pitala gde je mama. Pitao sam je „koja mama“, kada mi je devojka rekla da u kanalu leži žena. Devojka je odmah otrčala da joj pomogne međutim nije uspela da je probudi. Nije htela da je pomera jer je imala vidljive povrede na nozi kod članka, otvorenu povredu kod butine. U tom trenutku smo videli i stomak, ali nismo znali u kom je mesecu, odnosno kasnije smo saznali da je bila u sedmom - kazao je ranije medijima i dodao:

Okrenuo sam se i video vlasnika vozila koji priča telefonom. Pitao sam ga da li je zvao hitnu, a on mi odgovara „Sada ću“. Rekao sam: „Šta sada ćeš, pričaš na telefon, a ima povređenih“. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć, koja je stigla za 4, 5 minuta, i policiju. Majka i deca su bili osvetljeni, nosili su i prsluke, sve po protokolu. Nego je on kucao poruku, obilazio ih i nije gledao u put, a već je poznat kao čovek koji divlja po našim putevima. Povređene su prevezli u Zrenjanin, ali je žena preminula usled unutrašnjeg krvarenja.

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog potpisivanja i linkovanja izvora, a to je Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading