POVREĐEN SAOBRAĆAJNI POLICAJAC NA TOPČIDERU: Bahati vozač naleteo na njega, pa pobegao sa lica mesta!

Autor:

Hronika

27.05.2024

09:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Policajac je leteo nekoliko metara, pa udario u beton

POVREĐEN SAOBRAĆAJNI POLICAJAC NA TOPČIDERU: Bahati vozač naleteo na njega, pa pobegao sa lica mesta!

Foto: shutterstock

Ilustracija

Saobraćajni policajac V.T. (33) teško je povređen sinoć u Ulici Patrijarha Pavla na Topčideru, kada ga je udario automobil marke "polo" koji je prešao u suprotnu traku i pobegao sa mesta nesreće. Policajac je kontrolisao saobraćaj kada je došlo do nezgode koja je rezultirala teškim povredama.

Udaranje i bekstvo vozača

Automobil marke "polo" kretao se iz pravca Makiša ka Košutnjaku kada je iznenada prešao u suprotnu traku i udario policajca koji je upravo imao lampu za zaustavljanje automobila u ruci.

Udarcem visokog intenziteta, policajac je odleteo nekoliko metara i udario u beton, dok je vozač nakon toga pobegao. Informacije o tome da se vozač zakucao u drvo nakon bekstva dodatno su uznemirile javnost.

Traganje za vozačem

Policija je odmah reagovala i započela potragu za vozačem koji je napustio mesto nesreće. Vozač je napustio vozilo i nastavio beg peške, dok policajac sa teškim prelomima ruke i noge hitno prevezen u Urgentni centar. Detalji o identitetu vozača i razlozima za beg još uvek nisu poznati, ali policija intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Glas razuma

27.05.2024 10:53

Kad nauce saobracajce kako da zaustavljaju a ne da samovoljno iskacu ispred automobila glumeci šerife te stvari se nebi desavale