SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE U SARAJEVSKOJ UPUCAO DETE IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Ovako se branio Mladen!

Autor:

Hronika

27.05.2024

15:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon incidenta, Mladen se sakrio u stanu.

SASLUŠAN MUŠKARAC KOJI JE U SARAJEVSKOJ UPUCAO DETE IZ VAZDUŠNE PUŠKE: Ovako se branio Mladen!

Foto: ST/Nemanja Pančić

Povodom događaja koji se dogodio u subotu 25.05.2024. godine u Beogradu, u parku u Sarajevskoj ulici kada je dečak (11 godina) pogođen iz vazdušne puške, dežurni javni tužilac Prvog OJT u Beogradu je saslušao osum. na okolnost krivičnog dela Izazivanje opšte opasnosti.

Osumnjičeni je izjavio da ne želi da iznosi odbranu.

Nakon toga Prvom osnovnom sudu u Beogradu podnet je predlog za određivanje pritvora zbog postojanja okolnosti koje ukazuju da će osum. boravkom na slobodi ometati postupak uticajem svedoke, kao i da će u kratkom vremenskom periodu ponoviti delo krivično delo koje mu je stavljeno na teret.

Da podsetimo, kako je komšija ispričao za Republiku, nakon incidenta, Mladen se sakrio u stanu.

- Nije hteo da otvori vrata kada mu je policija juče pokucala, svetleli su lampama u stan kroz prozore, pošto je kod njega sve zamračeno. On se izgleda sakrio u neku prostoriju i pravio da nije tu. Ko zna kad su ga na kraju uhapsili, čekali su dozvolu da uđu u stan, najverovatnije rano jutros - objašnjava naš sagovornik.

Prema rečima našeg sagovornika, do nemilog incidenta došlo je nakon što je lopta sa kojom su se deca igrala, udarila u njegov prozor.

Dečak je valjda bio sa bratom i majkom na platou. Kako sam čuo, uzrok njegovog jezivog ponašanja bila je lopta koja je pala i udarila u njegov prozor, nakon čega je on uzeo vazdušnu pušku i ispalio hitac u dete. Video sam dečaka, pogodio ga je u spoljnu stranu butine, na svu sreću dečak nije zadobio teže povrede - rekao je naš sagovornik.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Gojko

28.05.2024 22:53

Verovatno je čoveku dojadilo više da sluša dreku buku ciku i lupanje lopte o prozore. Spalite ga.