TEŽAK SUDAR MINIBUSA I AUTOMOBILA, NAJMANJE SEDMORO POVREĐENIH: Paralisan saobraćaj na putu, policija na licu mesta

Autor:

Svet

27.05.2024

15:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Stepen povreda osoba koje su učestvovale u sudaru još se utvrđuje

TEŽAK SUDAR MINIBUSA I AUTOMOBILA, NAJMANJE SEDMORO POVREĐENIH: Paralisan saobraćaj na putu, policija na licu mesta

Foto: Shutterstock

Najmanje sedam osoba povređeno je danas u saobraćajnoj nesreći u mestu Aleksin Han na magistralnom putu Mostar - Sarajevo.

U nesreći su učetvovali minibus marke "mercedes" i putničko vozilo "pežo" austrijskih registarskih oznaka, prenosi Avaz.

Sudar se dogodio pod nerazjašnjenim okolnostima, nedaleko od mosta Begića i Begovića.

Na lice mesta upućeni su vatrogasci i više vozila Hitne pomoći iz Mostara i Jablanice, a povređeni su prevezeni u mostarske bolnice.

Stepen njihovih povreda se još utvrđuje, rečeno je iz policije.

Zbog ove nesreće saobraćaj je u potpunosti obustavljen.

U međuvremenu, na trgu Bana Jelačića u Zagrebu, uhapšen je mladić koji je u stanju teškog pijanstva i ničim izazvan polomljenom flašom nasrnuo na prolaznika.

Pritom ga je rasekao po vratu, očito u nameri da ga zakolje, ali je muškarac sa ranama uspeo da pobegne s lica mesta i pobegne u bolnicu.

"Muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem je odmah uhapšen i doveden u službene prostorije, nakon čega mu je radi stanja u kojem se nalazio pružena lekarska pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Kriminalističko istraživanje je u toku", navodi se u policijskom saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading