HOROR NA TRGU: Mladić pravo niotukuda polomljenom flašom krenuo da ZAKOLJE NEPOZNATOG ČOVEKA!

Autor:

Svet

27.05.2024

11:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Incident se dogodio sinoć oko 23 sata, a napadač je, navodi se, bio u vidno alkoholisanom stanju

HOROR NA TRGU: Mladić pravo niotukuda polomljenom flašom krenuo da ZAKOLJE NEPOZNATOG ČOVEKA!

Foto: pixabay.com

Na zagrebačkom Trgu bana Jelačića 18-godišnjak je napao muškarca starog 59 godina slomljenom flašom i zasekao ga po vratu u nameri da ga usmrti, saopštila je policija.

Incident se dogodio sinoć oko 23 sata, a napadač je, navodi se, bio u vidno alkoholisanom stanju.

Prema do sada raspoloživim informacijama mladić je napao nepoznatog muškarca. Povređenom je lekarska pomoć pružena u Kliničkoj bolnici Zagreb, gde su utvrđene lakše povrede.

"Muškarac koji se dovodi u vezu s ovim događajem je odmah uhapšen i doveden u službene prostorije, nakon čega mu je radi stanja u kojem se nalazio pružena lekarska pomoć u Kliničkoj bolnici Dubrava, a potom u odgovarajućoj zdravstvenoj ustanovi. Kriminalističko istraživanje je u toku", navodi se u policijskom saopštenju.

Zagreb je potresao i slučaj pada aviona tokom vikenda.

Jedna osoba je poginula, a četiri su putnika povređena u padu sportskog aviona u Hrvatskoj, u blizini Zagreba, objavila je Civilna zaštita.

Na letu je bilo registrovano pet putnika, a trenutno se radi na trijaži povreda i organizaciji transporta stradalih osoba, objavila je Civilna zaštita na platformi X.

Na teren su upućeni pripadnici Državne jedinice za vanredne situacije civilne zaštite Zagreba, policija, hitna medicinsk, pišu hrvatski mediji.

Mesto nesreće obišli su i hrvatski premijer Andrej Plenković i ministar zdravlja Vili Beroš. Plenković je potvrdio da je u nesreći poginula jedna osoba.

"U avionu je bilo pet osoba. Prema informacijama policije, HGSS-a, jedna osoba je umrla, ostalima se ukazuje pomoć. Hvala svima na promptnoj reakciji", rekao je Plenković i zahvalio hitnim službama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading