"POČIVAJ U MIRU U SVOM NEBESKOM LETU" Kolege se oprostile od Ivana koji je poginuo u padu aviona

Autor:

Svet

26.05.2024

17:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedna od povređenih u padu aviona kraj Zagreba je Veselka Klobučarić-Pirc, predsednica Padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Evrope u skokovima na cilj.

"POČIVAJ U MIRU U SVOM NEBESKOM LETU" Kolege se oprostile od Ivana koji je poginuo u padu aviona

Foto: Facebook/HITNA UŽIVO 194

Zaposleni u Hitnoj pomoći oprostili su se od svog kolege Ivana, koji je juče stradao u padu aviona u blizini Zagreba.

- Ivane, voleo si opasan sport, voleo si svoj posao i da pomažeš ljudima u nevolji. Nažalost sudbina je htela da nas napustiš prerano. Počivaj u miru u svom nebeskom letu. Tvoji hitnjaci - objavile su Ivanove kolege na Facebook stranici Hitna uživo 194.

Ivan je poginuo u jučerašnjem padu sportskog aviona u šumi južno od Kerestinca. Još su četiri putnika povređena u toj nesreći.

Za sada nema novih saznanja o nesreći, a istragu sprovodi Agencija za istraživanje nesreća u vazdušnom, pomorskom i železničkom saobraćaju. Kako piše HRT, sve bi moglo potrajati sledećih nekoliko dana.

Jedna od povređenih u padu aviona kraj Zagreba je Veselka Klobučarić-Pirc, predsednica Padobranskog kluba Croatia i viceprvakinja Evrope u skokovima na cilj. Ona je prebačena helikopterom u KB Dubrava.

Podsetimo, nešto pre 16 sati tokom jučerašnjeg dana kod Zagreba se srušio avion u kojem je bilo petoro ljudi. Sve se dogodilo na području aerodroma u Ježdovcu, koji je poznat i kao aerodrom Lučko.

U lociranje i pronalaženje srušene letelice odmah su krenuli vatrogasci i HGSS-ovci, kao i Hitna pomoć i policija, a dignuti su i dron i helikopter.

Reč je o padu manjeg aviona za bacanje padobranaca tipa Cesna 182, a poslednja pozicija na radaru očitana je u 15.42 časa.

Avion je, kako se saznaje, bio mađarski i pao je odmah po poletanju.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading