PRVE SLIKE NAKON HAPŠENJA MUZIČKE ZVEZDE: Držali je iza rešetaka ŠEST SATI, a sada uvaćena na ULICI u šok izdanju (FOTO)

Autor:

Zabava

26.05.2024

17:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Evo kako izgleda popularna pevačica nakon što je puštena na slobodu!

PRVE SLIKE  NAKON HAPŠENJA MUZIČKE ZVEZDE: Držali je iza rešetaka ŠEST SATI, a sada uvaćena na ULICI u šok izdanju (FOTO)

Foto: Mancpicss66 / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Niki Minaž

Planetarno popularna reperka i vlasnica velikog broja hitova, Niki Minaž, nedavno je uhapšena i privedena u Amsterdamu, a nakon višečasovnog boravka u pritvoru, muzička zvezda je puštena na slobodu, nakon čega je uhvaćena na ulicama Mančestara u Velikoj Britaniji.

Naime, nakon što je u poslednjem trenutku morala da otkaže jedan od rasprodatih koncerta u "Co-Op" areni zbog neplaniranog hapšenja, reperka se pojavila u javnosti i privukla pažnju paparaca koji su je vrebali ispred hotela. Kako se može videti na fotografijama, Niki je ostala verna svom stilu, ogrnuta debelim, jarko roze, pufnastom kaput-jaknom do poda sa brendiranom kapom u istoj boji. Lice je sakrila iza velikih, crnih naočara, a iako se očelivalo da bude neraspoložena, atraktivna pevačica je za kamere nabacila širok osmeh.

Podsećanja radi, nekoliko sati pre planiranog nastupa, muzička zvezda Niki Minaž je šokirala javnost uključivši se uživo na društvenoj mreži Instagram sa aerodroma, sve vreme snimajući svoje hapšenje zbog sumnje da "nosi drogu" sa sobom za Veliku Britaniju. Tokom incidenta koji je pratio milionski broj njenih pratilaca, reperka je optuživala zaposlene na aerodromu "Amsterdam Schipol" da je prisiljavaju da pošalje svoje torbe kroz bezbednosnu kontrolu. Nakon što je obaveštena da mora da ide u policijsku stanicu, Niki je nakon šest sati provedenih u ćeliji oslobođena.

Po dolasku u Mančester, gde je trebalo da održi svoj prvi koncertu u sklopu svoje turneje, pevačica je uputila poruku fanovima na platformi "Iks" (nekadašnji Tviter), kako bi se izvinila fanovima i zahvalila na podršci. Takođe, obećala je da će pronaći način da nadoknadi otkazani nastup i da će kreirati dodatni bonus za sve koji su kupili kartu za koncert.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading