OVO JE PROZOR SA KOJEG JE MUŠKARAC UPUCAO DEČAKA (11): Uzeo vazdušnu pušku u ruke, pa ispalio hitac u detetovu butinu! (VIDEO)

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladen M. u stanu u Sarajevskoj ulici živeo je sam

OVO JE PROZOR SA KOJEG JE MUŠKARAC UPUCAO DEČAKA (11): Uzeo vazdušnu pušku u ruke, pa ispalio hitac u detetovu butinu! (VIDEO)

Foto: ST/Nemanja Pančić

Dečak (11) upucan je juče u večernjim časovima u butinu iz vazdušne puške, dok se igrao na platou. Kako je ubrzo otkriveno, hitac je ispalio Mladen M. (66) koji živi u Sarajevskoj ulici u Beogradu, gde se zapravo i dogodio incident.

Brzom akcijom policije, pronađen je prozor sa kojeg je osumnjičeni ispalio hitac, nakon čega je usledilo hapšenje muškarca.

 

Kako je komšija ispričao za Republiku, nakon incidenta, Mladen se sakrio u stanu.

Nije hteo da otvori vrata kada mu je policija juče pokucala, svetleli su lampama u stan kroz prozore, pošto je kod njega sve zamračeno.. On se izgleda sakrio u neku prostoriju i pravio da nije tu. Ko zna kad su ga na kraju uhapsili, čekali su dozvolu da uđu u stan, najverovatnije rano jutros - objašnjava naš sagovornik.

Prema rečima našeg sagovornika, do nemilog incidenta došlo je nakon što je lopta sa kojom su se deca igrala, udarila u njegov prozor.

Dečak je valjda bio sa bratom i majkom na platou. Kako sam čuo, uzrok njegovog jezivog ponašanja bila je lopta koja je pala i udarila u njegov prozor, nakon čega je on uzeo vazdušnu pušku i ispalio hitac u dete. Video sam dečaka, pogodio ga je u spoljnu stranu butine, na svu sreću dečak nije zadobio teže povrede - rekao je naš sagovornik.

U stanu krio arsenal oružja

Komšije su istakle da je Mladen M. ranije bio na lečenju.

- On je psihijatrijski nestabilan čovek, lečio se ranije, međutim, prema nama se uvek ponašao normalno. Nije opravdanje za ono što se desilo, ali znam da su mu ranije neka deca iz kraja bacala kamenje i da je u više navrata sa roditeljima i decom razgovarao da to ne rade, ali nije ispoljavao agresiju. Ostao sam u šoku kada sam čuo šta je uradio i da je policija sinoć kod njega pronašla puške, pištolje, municiju.. Niko od nas nije znao šta se krije iza tih vrata. 

Zabranjeno je kopiranje, reprodukovanje, preuzimanje, prenošenje, objavljivanje i distribuiranje bilo kog dela ili celog teksta bez prethodnog navođenja i linkovanja izvora redakcije Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

 

Komentari (0)

Loading