ZLATKO KOME SE RAZNEO SIN, A ZENU LIKVIDIRAO HICEM U GLAVU IZLAZI IZ BOLNICE! Meštani najviše žale za Biljanom koju opisuju kao "mučenicu" - ko zna kojim će putem poći sad bez žene i deteta!

Autor:

Hronika

14.07.2023

09:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meštani Dobrog Polja kažu da je porodica živela od socijale, te da su neki od članova domaćinstva imali problema sa alkoholom.

ZLATKO KOME SE RAZNEO SIN, A ZENU LIKVIDIRAO HICEM U GLAVU IZLAZI IZ BOLNICE! Meštani najviše žale za Biljanom koju opisuju kao "mučenicu" - ko zna kojim će putem poći sad bez žene i deteta!

Foto: Društvene mreže

Otac iz Boljevca

Zlatko P. iz boljevačkog sela Dobro Polje za koga se sumnja da je 5, jula ubio svoju suprugu Biljanu, a zatim pokušao samoubistvo, danas će napustiti nišku bolnicu.

- Nakon stabilizacije zdravstvenog stanja i svih hemodinamskih parametara, pacijent će sa Klinike za anestezijubiti prebačen u matičnu zdravstvenu ustanovu - rečeno je u niškoj bolnici.

U međuvremenu. Više javno tužilaštvo u Zaječaru je protiv njega donelo naredbu o sprovođenju istrage zbog sumnje da je počinio krivično delo ubistvo jer je svoju suprugu likvidirao jednim hicem u glavu. Nesrećna žrna je u trenutku zadobijanja smrtonosne povrede ležala na zemlji.

- Obdukcijaje pokazala da je cev karabina delovala odozgo nadole, pravac rane i slivanje krvi jasno ukazuju da žena nije bila na nogama kada je usmrćena. Zbog čega je bila na zemlji, da li je pre kobnog udarca udarena ili je sama pala, nemoguće je utvrditi. On što je sigurno je da je hitac ispaljen iz karabina njenog supruga – navode naši izvori upoznati sa ovim slučajem.

Za sada još nije precizno utvrđen redosled kobnih događaja tokom nezapamćene porodične tragedije čiji je epilog i smrt Biljaninog i Zlatkovog sina Denisa te očevo teško ranjavanje. Na mestu zločina zatečeno je Denisovo telo razneto bombom te Zlatko sa višestrukim povredama koje su lekari pripisali dejstvu vatrenog ili eksplozivnog oružja. S obzirom na to da je on jedini preživeo, samo on zna šta se zaista desilo u ovom zabačenom domačinstvu u šumskom području.

Ono što je sigurno je da je ova porodica iza koje je ostalo još dvoje odrasle dece, imala mnogo problema te da je sa oružjem u kući bilo pitanje dana kada će doći do tragedije.

Meštani Dobrog Polja kažu da je porodica živela od socijale, te da su neki od članova domaćinstva imali problema sa alkoholom zbog čega su tuče i svađe bile veoma česte. Najviše žale za Biljanom koju opisuju kao "mučenicu" koja je celu kuću držala na leđima ali je to nije spasilo zlostavljanja koje je kulminiralo ubistvom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading